Un zambet irezistibil

Un zambet irezistibil

Pentru un zambet irezistibil trebuie sa aveti grija ca dintii dumneavoastra sa fie in primul rand sanatosi si in al doilea rand sa aiba o culoare alba. In cazul in care sunteti fumatoare dintii capata o culoare galbena deloc placuta si care va face sa aratati mult mai in varsta. Solutii pentru albire exista.

Cabinetele stomatologice sunt in pas cu noile tehnici de albire. Asa ca nu ezitati si prezentati-va la medicul stomatolog. Cea mai moderna tehnica este aceea care foloseste laserul. Este o procedura care da rezultate foarte bune si de durata.

Daca nu doriti sa apelati la o astfel de tehnica sau vi se pare prea costisitoare exista si alternative. Tot in cadrul cabinetelor stomatologige puteti face un tratament de inalbire in mai multe sedinte care utilizeaza o substanta pe baza de apa oxigenata si care s-a dovedit a fi foarte eficient.

Cel mai usor de folosit sunt pastele de dinti cu efect de albire. Sunt la indemana oricui si sunt si cele mai ieftine.

Trebuie sa aveti grija ca pe tot parcursul acestui tratament sa evitati consumul de cafea si ceai negru. Fumatul, dupa cum bine stiti, contribuie la acest proces de ingalbenire a dintilor deci ar tebui sa renuntati la tigari.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete