• Consumul de cafea

  Consumul de cafea

  Cafeaua a patruns in Europa in secolul al XVI-lea, iar consumul sau a crescut simtitor deceniu cu deceniu. Cel mai grav este faptul ca au devenit consumatori de cafea foarte multi adolescenti si tineri. Substanta activa din cafea este cafeina, un alcaloid care are caracteristica de a stimula sistemul nervos si muscular si de asemenea de a activa functionarea inimii. Nu se poate spune care este cantitatea ideala de cafea.

 • Un zambet irezistibil

  Un zambet irezistibil

  Pentru un zambet irezistibil trebuie sa aveti grija ca dintii dumneavoastra sa fie in primul rand sanatosi si in al doilea rand sa aiba o culoare alba. In cazul in care sunteti fumatoare dintii capata o culoare galbena deloc placuta si care va face sa aratati mult mai in varsta. Solutii pentru albire exista.

  Cabinetele stomatologice sunt in pas cu noile tehnici de albire. Asa ca nu ezitati si prezentati-va la

 • Anemia

  Anemia

  Anemia cauzata de un deficit de fier in organism, este singura si cea mai importanta boala nutritiva. Deficienta de fier a organismului se manifesta prin oboseala, palpitatii, temperaturi scazute ale membrelor superioare si inferioare, scaderea rezistentei la infectii si aparitia anghinei pectorale. Mai rar aceasta deficienta poate determina crestere fluidelor intracraniene.
  Anemia poate sa apara ca urmare a unei pierderi masive de sange sau poate fi generata de ulcer sau

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete