• Riscurile folosirii betisoarelor de urechi

  Riscurile folosirii betisoarelor de urechiFoarte multe mame folosesc betisoare pentru igiena urechilor celor mici si nu numai, deoarece s-a constatat ca si cei mari, adultii folosesc aceste "ustensile", insa foarte putini stiu de riscurile folosirii betisoarelor de urechi care pun in pericol auzul.
  Se stie ca in canalul auditiv se secreta in mod firesc cerumen sau ceara, in limbajul obisnuit. Cerumenul care se formeaza la nivelul timpanului se elimina natural din canalul auditiv, catre
 • Bulimia

  Bulimia

  Bulimia, ca si anorexia, reprezinta o tulburare de alimentatie, dar care afecteaza si psihicul, nu numai corpul. Preocuparea pentru imagine, privind greutatea corporala, reprezinta principala problema a acestei boli.

  Ca si persoanele care sufera de anorexie, bulimicele sunt foarte preocupate de greutatea corporala si implicit de cea a alimentatiei si sunt predispuse sa ia in greutate, foarte mult, avand excese supraalimentare.

  Bulimia consta in ingerarea unei cantitati destul de mare, de

 • Zincul

  ZinculZincul este foarte important pentru sanatatea organismului nostru, deoarece intareste sistemul imunitar, ajuta la stimularea formarii colagenului si nu in ultimul rand, ajuta la combaterea acneei, probleme destul de des combatute si acum solutionate.

  Zincul este una dintre cele mai folosite minerale pentru piele, pentru metabolism, functia cea mai importanta a acestuia fiind aceea de aparare a organismului si de intarire a sistemului imunitar.

  Zincul este recomandat persoanelor care sunt supuse

 • Negii

  Negii

  In foarte multe cazuri negii sunt inofensivi, insa trebuie identificati si tratati la timp, deoarece riscati ca acestia sa se raspandeasca si in alte zone ale corpului.

  Negii sunt determinati de anumiti virusi care fac parte din familia HVP, prin traducere: virusul papilomului uman si sunt mai mult de 70 de tipuri si subtipuri, fiecare afectand zone precise ale corpului. In afara de negii genitali, care sunt cei mai periculosi si

 • Anorexia

  Anorexia

  Din ce in ce mai multe fete vor sa arate suple, cu o alura subponderala si le invidiaza pe manechinele care au masurile cu minus, insa nu stiu ca acest aspect fizic se datoreaza unei boli, anorexia care reprezinta o problema de sanatate, din ce in ce mai discutata.

  Anorexia este o tulburare de alimentatie, la fel ca si bulimia si dupa cum spun unii jurnalisit, aceasta boala "se ia" de

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete