Tratamente naturiste pentru vindecarea infectiilor genitale

Tratamente naturiste pentru vindecarea infectiilor genitale

Infectiile de la nivelul organelor genitale se manifesta de obicei prin mancarimi, insotite in prima faza de scurgeri albe, care se vor transforma pe parcursul evolutiei bolii in scurgeri galbui, urat mirositoare si destul de abundente. Infectiile poarta numele de candidoza si trichomonaza si necesita tratamente diferite. Tratamentul medicamentos pentru vindecarea in cazul contaminarii cu Candida este de regula un tratament cu ovule antifungice, iar in cazul contaminarii cu Trichomonas se va face un tratament pe baza de antibiotice.

Medicina naturista ofera o serie de remedii care dau rezultate spectaculoase. Inainte de a recurge la un astfel de remediu este obligatoriu consultarea medicului specialist si numai sub stricta supraveghere veti urma acest tratament.

Impotriva tricomonazei sunt indicate spalaturile vaginale cu macerat de nalba mare si infuzie de coada soricelului.  Radacinile de nalba-mare se macina bine pana la obtinerea unei pulberi, dupa care, peste 4 lingurite de pulbere se adauga 250 ml apa fiarta si racita. Se lasa vasul acoperit pana la 50 minute. Dupa ce se strecoara se pot face spalaturile, de doua ori pe zi cu ajutorul unui irigator. In acelasi mod se vor face spalaturile si cu ceaiul de coada soricelului, care se prepara dintr-o lingura de flori la o cana de apa fiarta. Se lasa sa infuzeze 15 minute, dupa care se strecoara.

Pentru vindecarea candidozei foarte eficiente sunt spalaturile cu ceai de galbenele. Ceaiul se prepara din doua linguri de flori uscate la un litru de apa fiarta.

 

Comentarii

 • 6 4
  Lacrima
  Nu stiu ce sa ma mai fac. De o vreme încoace am inceput sa am scurgeri vaginale asemănătoare cu celei de candidoza si foarte urat mirositoare si in acelasi timp si mancarime. Nu mai există secretia vaginala asemănătoare albusului de ou care ar trebui sa fie înainte de ovulație. Nu am dureri la urinat sau in timpul actului sexual. Ce sa fac?

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFeminin

 • Budapesta
  Budapesta

  Calatoriile ocupa un loc important printre pasiunile tinerilor, dar si a persoanelor care doresc sa vada

 • Mici trucuri pentru un machiaj perfect
  Mici trucuri pentru un machiaj perfect Machiajul face parte din viata noastra, ne face mai frumoase, ne scapa de semnele de oboseala,
 • Cerintele alimentare ale organismului
  Cerintele alimentare ale organismului

  Proteinele sunt indispensabile pentru buna functionare a organismului. Valoarea alimentara difera in functie de originea lor.

 • Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)
  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith) , a fost unul dintre cele mai asteptate filme

 • Un somn odihnitor
  Un somn odihnitor Pentru a visa frumos si a va trezi de-a dreptul odihnite puteti incerca cateva metode de
 • Martisor
  Martisor Mai este un pic si pe 1 Martie sarbatorim ziua de Martisor si venirea primaverii. Este