Septusin trateaza tusea

Septusin trateaza tusea Zilele frumoase de inceput de toamna sunt pe sfarsite, iar in locul lor vor veni diminetile reci, zilele mohorate, vantul si ploile. Este sezonul in care racelile si complicatiile care apar la nivelul cailor respiratorii sunt afectiunile cele mai intalnite in randul populatiei, fie ca este vorba despre cei mici, fie ca ne referim la persoanele adulte cu o imunitate scazuta.
Pentru o serie de afectiuni respiratorii precum: bronsite, faringite, laringite, sinuzite, astm bronsic sau pneumonii puteti apela la Septusin care este un produs 100 % natural ce contine o serie de ingrediente pe baza de plante precum:
- ulei de eucalipt cu efect antiinflamator, antimicrobian, analgezic si de stimulare a sistemului imunitar;
- radacina de lemn dulce cu actiune expectoranta, antispastica si antiinflamatoare;
- ulei de mentol care este eficient in cresterea anticorpilor din organism si combaterea infectiilor, ajuta la reducerea febrei, are efect antispatic, antiinflamator si de calmare a tusei.

Toate aceste componente naturale ajuta la fluidizarea secretiilor bronhice, reduc inflamatiile, ajuta la expectoratie si calmeaza episoadele puternice de tuse.

In functie de cauzele ce o provoaca, de tipul infectiei sau de stadiul afectiunii, tusea se imparte in mai multe categorii:

Tusea seaca sau cea iritativa se manifesta in faza incipienta a bolilor respiratorii si este provocata de iritatiile mucoaselor care captusesc caile respiratorii. Aceasta nu este insotita de expectoratie, de aceea poate dura un timp mai indelungat, devenind foarte obositoare si greu de suportat. Tusea seaca este neproductiva si se repeta la scurte intervale, atat ziua, cat si noaptea.

Tusea umeda este de obicei insotita de mucus si secretii aflate la nivelul traheei si plamanilor. Ea contribuie, practic, la eliminarea lichidului din tractul respirator inferior. Atat in cazul tusei expectorante, cat si in cazul celei seci, specialistii recomanda evitarea anumitor alimente care pot irita caile respiratorii si declansa un acces puternic de tuse: produsele foarte picante sau condimentate, preparatele care contin otet, sucurile carbogazoase, alcoolul sau fumatul.

Tusea convulsiva, denumita popular "tuse magareasca", cauzata de Bordetella pertussis, are un caracter infectios si este frecvent intalnita la copii. Fiind provocata de o infectie, acest tip de tuse este contagioasa, avand o perioada de incubatie a virusului de una - doua saptamani. Tusea covulsiva debuteaza cu inflamatia acuta a cailor respiratorii si crize violente de tuse spastica ce se manifesta in special noaptea. Crizele spastice sunt provocate de acumularea in bronhii a unor cantitati mari de secretii, la inceput fluide si apoi vascoase, care necesita a fi eliminate pentru a evita asfixierea si voma. La copiii sub 2 ani, tusea convulsiva este o boala foarte grava, cu complicatii care pot duce la o mortalitate de 1-2%.




Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin



Linkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forum



Trimite o felicitare


coafuri

diete