Remedii homeopate pentru sindromul premenstrual

Remedii homeopate pentru sindromul premenstrual

Sunt foarte multe remedii homeopate, pentru fiecare simptom, dar si pentru fiecare pacient in parte. Acestea s-au dovedit a fi mult mai eficiente decat orice alte medicamente. Pentru sindromul premenstrual, remediul este Lachesis mutus, recomandat femeilor ale caror simptome ajung la apogeu inainte de menstruatie si dispar odata cu aparitia sangerarii. Este recomandat si celor care sufera de dureri de cap.

Durerile abdominale: nu se recomanda tinerelor de 13-14 ani sa ia antiinflamatoare, de aceea se recomanda tratamentul homeopat cu Sabina. De asemenea, in functie de tipul durerii, Trillium pendulum, Arnica si Secale cornutum.

Pentru femeile ale caror dureri cresc in intensitate in timpul menstruatiei, cele mai bune sunt Magnesia phosphorica si Colocynthis.

Pentru cele care au sterilet, Arnica.

Pentru ciclu abundent, cu cheaguri de sange, se recomanda tratamentul cu Caulophyllum, ce actioneaza asupra durerilor de burta si regleaza fluxul.

Sani durerosi. Este un simptom de origine hormonala si se administreaza un medicament homeopata foarte eficient, Folliculinum.

Migrene. Multe femei sufera de dureri de cap, asa numitele migrene, in apropierea ciclului menstrual. Un remediu potrivit este cel cu Cyclamen, Lac caninum si Sanguinaria canadensis; acestea se administreaza in functie de caracteristicile migrenei.

Depresie: La adolescente, depresia premenstruala se manifesta prin tristete si crize de plans si doctorii homeopati recomanda pentru acest tip de depresie, Pulsatilla. La femeile adulte, se recomanda Sepia.

Pentru unul din aceste remedii, consultati inainte medicul homeopat.

Comentarii

  • 1 0
    Dana
    Buna seara. In caz de migrena la menstruatie ce recomandati. Mulțumesc

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete