Discopatie cervicala

Discopatie cervicala

Datorita vremii de afara care este oscilanta precum si a temperaturii, care urca sau scade, dar si statul in curent, in picioare, sau intr-o pozitie deficitara - cu umerii lasati si capul aplecat duc la aparitia durerilor de discopatie cervicala, care reprezinta acele dureri in ceafa si de umeri, care apar atat la copii cat si la adulti.

Discopatia cervicala este o deteriorare a discului intervertebral de la nivelul coloanei vertebrale cervicale. Pentru ca dumneavoastra sa aveti idee despre localizarea acestui disc, trebuie sa stiti ca o coloana vertebrala este formata din vertebre pozitionate una deasupra celeilalte si intre aceste vertebre se afla discurile intervertebrale.

Puteti sa scapati de acest disconfort sau boala, apeland la tratamentul naturist pe baza de brusture lat, cunoscut si sub numele de lipan sau captalan.

Mod de preparare: frunza culeasa recent se pune seara inainte de culcare sa stea 10-15 minute in spirt medicinal. Pe ceafa puneti o panza subtire, daca aveti de tifon, peste care aplicati frunza, bine scursa si  o noua panza si fixati foarte bine. Puteti sa fixati si cu ajutorul unei esarfe, batic sau fular.

Acest bandaj se tine pana dimineata si tratamentul este recomandata sa nu se tina mai mult de 4-6 zile la rand. Acest tratament naturist are un efect foarte rapid si dupa cateva zile o sa vedeti efectele de ameliorare.

Tratamentul cu frunza de brusture este recomandat si pentru cei care sufera de spondiloza lombara sau pentru cei care sufera de reumatism.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete