Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist

Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist Tocmai te-ai lăsat de fumat și te întrebi cum poți să cureți petele de pe dinți fără să mergi la dentist? Folosirea unui produs la care nici nu te-ai fi așteptat are rezultate extraordinare! Cărbunele medicinal sau cărbunele activ a fost testat de foarte multe persoane si se pare că este unul dintre cele mai eficiente produse de curățare a petelor de pe dinți. Pare greu de crezut că un medicament folosit pentru afecțiuni precum balonare, intoxicații, diaree, îndepărtează cu succes petele inestetice, însă cei care au apelat la acest tratament neconvențional s-au declarat 100% mulțumiți.

Haideți să vedem concret ce trebuie să faceți pentru a avea dinții mai albi și fără pete:
 • Luați 2 comprimate de cărbune medicinal și sfărâmați-le până obțineți o pulbere. Dacă este sub formă de capsule nu trebuie decât să desfaceți învelișul exterior din plastic.
 • Cu pulberea obținută vă spălați pe dinți așa cum o faceți în mod obișnuit. O să vi se pară foarte ciudat să vă vedeți dinții negri. Nu este o imagine foarte plăcută, dar nu trebuie să vă panicați. Dinții nu vor rămâne așa! După ce ați periat 2-3 minute, clătiți bine și scuipați la final. Cărbunele se îndepărtează destul de ușor încă de la prima clătire. Ca să scăpați de toate urmele clătiți de câteva ori.
 • Pentru a obține rezultate foarte bune trebuie să vă spălați pe dinți cu pulbere de cărbune medicinal o dată, de doua ori pe săptămână timp de câteva luni.
 • Mare atenție la mobilierul din baie și la podea atunci când apelați la acest tratament: cărbunele medicinal pătează foarte tare!

Probabil vă veți întreba dacă nu cumva acestă procedură afectează smalțul dinților. Nu există studii în acest sens, dar dacă aveți o dantură sensibilă cu smalțul fisurat e indicat să aplicați pulberea pe dinți fără să periați. Lăsați să acționeze câteva minute și clătiți bine. În acest caz rezultatele se vor vedea ceva mai târziu.

Această tehnică de curățare a petelor de pe dinți nu este indicată persoanelor care au coroane din porțelan sau fațete din porțelan. Cărbunele medicinal le poate pigmenta!
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Training-ul
  Training-ul

  In drumul spre o cariera de succes apelezi la diferite cursuri de limbi straine, operare calculator,

 • Noaptea Invierii
  Noaptea Invierii

  Noaptea Invierii reprezinta Invierea lui Isus Hristos din mormantul in care a fost asezat dupa ce si-a dat viata pe

 • Supa de ciuperci pentru slabit
  Supa de ciuperci pentru slabit

  Daca vreti sa slabiti si sa va mentineti o silueta de invidiat va propun supa de

 • Haine pentru gravide
  Haine pentru gravide

  Pentru inceput trebuie sa stiti, viitoarelor mamici, ca lenjeria si numeroasele haine pentru gravide pe care

 • Unghii false
  Unghii false

  Ruperea si exfolierea unghiilor arata ca aveti lipsa de vitamine. Multe persoane insa au un tic

 • Pastrarea produselor cosmetice
  Pastrarea produselor cosmetice

  Trebuie sa stiti ca pentru a folosi produsele cosmetice pe toata perioada lor de garantie, e