Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist

Curăță petele de pe dinți fără vizite la dentist Tocmai te-ai lăsat de fumat și te întrebi cum poți să cureți petele de pe dinți fără să mergi la dentist? Folosirea unui produs la care nici nu te-ai fi așteptat are rezultate extraordinare! Cărbunele medicinal sau cărbunele activ a fost testat de foarte multe persoane si se pare că este unul dintre cele mai eficiente produse de curățare a petelor de pe dinți. Pare greu de crezut că un medicament folosit pentru afecțiuni precum balonare, intoxicații, diaree, îndepărtează cu succes petele inestetice, însă cei care au apelat la acest tratament neconvențional s-au declarat 100% mulțumiți.

Haideți să vedem concret ce trebuie să faceți pentru a avea dinții mai albi și fără pete:
 • Luați 2 comprimate de cărbune medicinal și sfărâmați-le până obțineți o pulbere. Dacă este sub formă de capsule nu trebuie decât să desfaceți învelișul exterior din plastic.
 • Cu pulberea obținută vă spălați pe dinți așa cum o faceți în mod obișnuit. O să vi se pară foarte ciudat să vă vedeți dinții negri. Nu este o imagine foarte plăcută, dar nu trebuie să vă panicați. Dinții nu vor rămâne așa! După ce ați periat 2-3 minute, clătiți bine și scuipați la final. Cărbunele se îndepărtează destul de ușor încă de la prima clătire. Ca să scăpați de toate urmele clătiți de câteva ori.
 • Pentru a obține rezultate foarte bune trebuie să vă spălați pe dinți cu pulbere de cărbune medicinal o dată, de doua ori pe săptămână timp de câteva luni.
 • Mare atenție la mobilierul din baie și la podea atunci când apelați la acest tratament: cărbunele medicinal pătează foarte tare!

Probabil vă veți întreba dacă nu cumva acestă procedură afectează smalțul dinților. Nu există studii în acest sens, dar dacă aveți o dantură sensibilă cu smalțul fisurat e indicat să aplicați pulberea pe dinți fără să periați. Lăsați să acționeze câteva minute și clătiți bine. În acest caz rezultatele se vor vedea ceva mai târziu.

Această tehnică de curățare a petelor de pe dinți nu este indicată persoanelor care au coroane din porțelan sau fațete din porțelan. Cărbunele medicinal le poate pigmenta!
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Exercitiile Kegel
  Exercitiile Kegel

  Exercitiile Kegel au fost descrise pentru prima oara de catre medicul Arnold Kegel in anul 1948

 • Cocktail-uri ametitoare
  Cocktail-uri ametitoare

  Intr-un articol precedent am prezentat cateva cocktail-uri care sunt recomandate daca dati vreo petrecere sau aveti

 • Refacerea dupa sarcina
  Refacerea dupa sarcina Tratamentele pentru refacerea dupa sarcina constau in marea lor majoritate in folosirea unor produse
 • Afectiuni ale ficatului
  Afectiuni ale ficatului Printre cele mai intalnite afectiuni ale ficatului se numara colecistita (inflamarea vezicii biliare) si hepatita. Colecistita
 • Urolin, protejeaza tractul urinar
  Urolin, protejeaza tractul urinar Infectiile urinare afecteza foarte multe persoane, cauzele aparitiei acestora fiind extrem de variate. Fie ca este
 • Ce pantofi vei purta pe drumul spre altar?
  Ce pantofi vei purta pe drumul spre altar? Migato , stilistul tau personal in materie de accesorii este alaturi de tine si in ziua


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete