• Ligatura trompelor - metoda de contraceptie definitiva

  Ligatura trompelor - metoda de contraceptie definitiva

  Ligatura trompelor este o metoda de contraceptie definitiva, deoarece in urma interventiei chirurgicale trompele sunt legate, taiate sau astupate, astfel ca, daca veti recurge la o astfel de tehnica veti deveni sterile. Fiind o metoda de contraceptie definitiva, luarea unei decizii in acest sens trebuie sa vina numai dupa ce sunteti convinse ca acest lucru este cea mai buna solutie.

  Aceasta interventie chirurgicala, numita ligatura trompelor, se indreapta in special catre

 • Pilula de a doua zi

  Pilula de a doua zi

  Pilula de a doua zi sau contraceptia hormonala de urgenta, se foloseste atunci cand in urma unui contact sexual neprotejat, sunt sanse foarte mari sa ai o sarcina nedorita. Pilula pentru a doua zi are un continut ridicat de hormoni si de aceea cei mai multi medici recomanda folosirea ei doar in cazuri extreme si nu mai mult de doua ori pe an.

  Trebuie sa stii ca in cazul in care

 • Metode locale de contraceptie

  Metode locale de contraceptie

  Metodele locale de contraceptie sunt metode sigure, fiind folosite de foarte multe femei. Am putea spune ca ocupa locul al doilea in ordinea eficacitatii lor, dupa metodele hormonale. Acest tip de metode de contaceptie sunt numeroase si in functie de necesitatile si starea de sanatate a femeii se poate recurge fie la sterilet, la diafragma, sau la capa cervicala. Tot in aceasta categorie, a metodelor de contaceptie locale, intra si prezervativul.

  Steriletul este o

 • Pilula contraceptiva

  Pilula contraceptiva

  Pilula anticonceptionala este cea mai sigura metoda contraceptiva. Tot mai multe femei recurg la aceasta metoda, care are o reusita de 99 %. Continutul in hormoni poate fi diferit de la un tip de pilula la alta, putandu-se adapta foarte bine necesitatilor femeii. In funcie de afectiunile de care sufera o femeie, i se poate prescrie un anumit tip de pilula contaceptiva. Daca pana acum 20, 30 de ani pilula avea

 • Metode de contraceptie

  Metode de contraceptie

  Pentru prevenirea unei sarcini nedorite se recomanda folosirea metodelor de contraceptie. Este mult mai indicat si in aceeasi masura mult mai avantajos pentru o femeie sa previna prin mijloace anticonceptionale o sarcina, decat sa se ajunga la intreruperea ei.

  Metodele de contraceptie sunt diverse. Puteti alege o metoda in functie de siguranta pe care aceasta o are, dar si in functie de recomandarea medicului specialist. Le voi enumera pe cele mai

Pagini 1 2


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete