• Vrem o lume fara scleroza multipla!

  Vrem o lume fara scleroza multipla!Societatea de Scleroză Multiplă din România (SSMR) a lansat recent o campanie publică de conştientizare, având obiectivul de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor care suferă de această afecţiune – îngrijire medicală, promovarea sănătăţii şi prevenirea îmbolnăvirilor, suport pentru membrii familiei, acces la transport, dreptul la muncă şi activităţi de voluntariat, dreptul la educaţie, dreptul la asigurări de sănătate şi asistenţă financiară, dreptul la locuinţă şi acces în clădirile din comunitate.
  Scleroza
 • Paducelul, ajutor impotriva tulburarilor cardiace si a stresului

  Paducelul, ajutor impotriva tulburarilor cardiace si a stresuluiStresul se numara printre cele mai frecvent intalnite afectiuni ce afecteaza societatea moderna. Stresul se manifesta prin sentimente constante de graba, lipsa timpului pentru relaxare, tensiune, senzatia ca timpul curge prea repede, dorinta constanta de a avea o viata mai simpla si mai linistita. Produsele naturiste precum paducelul, sunt cele mai recomandate pentru tratarea stresului si manifestarilor sale.
  Paducelul (Crataegus laevigata) este un arbust spinos, care creste pana la 5 metri
 • Durerea de stomac

  Durerea de stomacDurerea de stomac apare de cele mai multe ori ca urmare a inflamarii mucoasei gastrice, din cauza hiperaciditatii gastrice. Pe langa hiperaciditatea gastrica o alta cauza care da durere de stomac este infectarea cu anumiti germeni in urma ingerarii unor alimente alterate sau nespalate corespunzator. In aceste conditii durerea de stomac este insotita si de dureri abdominale, mai precis crampe si scaune diareice.
  Durerea surda de stomac poate fi semnalul
 • Sedentarism

  SedentarismDe sedentarism sau lipsa de miscare sunt legate o serie de boli cum ar fi cele cardiovasculare sau cardiopulmonare. Prin urmare sedentarismul, sau boala erei tehnologizate, scade dramatic speranta de viata, asa cum o arata cele mai recente studii, fiind una dintre primele zece cauze care duc la deces. O viata inactiva, fara cel putin o jumatate de ora de activitate fizica duce la cardiopatie ischemica, ateroscleroza,  infarct miocardic, accidente vasculare.
 • Sani durerosi

  Sani durerosiSani durerosi este denumirea uzuala a ceea ce in termeni medicali poarta numele de mastalgie sau mastodinie. Este o afectiune de care sufera un numar foarte ridicat de femei inaintea menstruatiei, in timpul acesteia sau cateva zile dupa terminarea ciclului menstrual. Durerea este mai intensa, sau mai difuza, de la caz la caz, insa ea apare ciclic, luna de luna.
  Sanii durerosi sunt efectul modificarilor hormonal care au loc in
Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete