• Din bogatiile naturii, crusinul

  Din bogatiile naturii, crusinul

  Crusinul poate fi intalnit in mai toate regiunile tarii. In unele locuri este stiut ca "crasci", "lemn cainesc" sau "patachina". De la acest arbust se foloseste coaja tulpinilor si a ramurilor tinere. Coaja de crusin contine principii cu actiune purgativa. Spre deosebire de alte purgative de origine vegetala, crusinul nu produce dependenta chiar daca este folosit o perioada lunga de timp.

  Ceaiul de crusin este recomandat in constipatii, si se prepara

 • Insomnia se poate vindeca si fara tratament!

  Insomnia se poate vindeca si fara tratament!

  Pentru a avea un somn bun, odihnitor, nu trebuie neaparat sa apelati la o serie de medicamente. Excesul de somnifere este daunator. Trebuie sa depistati care sunt cauzele insomniei, (de cele mai multe ori nu sunt de natura medicala), iar prin inlaturarea lor, insomnia va disparea si ea. Tineti cont de urmatoarele aspecte si incerceti sa respectati pe toate:

 • Nu va culcati foarte obositi sau suparati. Cu o ora inainte
 • Cum sa previi imbolnavirea sugarului

  Cum sa previi imbolnavirea sugarului

  Imbolnavirea copilului poate fi prevenita. Nu trebuie decat sa ai multa grija si sa fii atenta la lucrurile marunte care de multe ori se dovedesc a fi factorii principali care duc la imbolnavirea copilului. Nu vom discuta de boli grave, care trebuie tratate de catre medicul specialist, ci despre afectiuni usoare, provocate de mancare, de schimbarea climatului, etc.

 • Tulburarile digestive. Prevenirea tulburarilor digestive, a diareelor, a varsaturilor, datorate de o alimentatie
 • Educa-ti copilul pentru a avea o dantura frumoasa!

  Educa-ti copilul pentru a avea o dantura frumoasa!

  Obiceiurile vicioase dobandite inca din copilarie, pot duce mai tarziu la anomalii foarte grave. Pentru ca micutul vostru sa nu se confrunte mai tarziu cu astfel de probleme, il veti sprijini si invata ca orice act gresit poate dauna cesterii normale a dintilor. Va trebui sa aveti multa rabdare, deoarece un obicei odata dobandit, va fi destul de greu de indepartat.

  Se stie foarte bine ca sugarii isi sug degetele atunci

 • Cum puteti trece mai usor peste canicula?

  Cum puteti trece mai usor peste canicula?

  Caldura mare, soare din ce in ce mai puternic, zapuseala. Sa nu uitam ca suntem in luna lui cuptor!Trebuie sa invatam sa ne adaptam la orice situatie. Cel mai rau sunt afectati cei care sufera de afectiuni ale inimii, insa oricat de sanatosi am fi, suportam cu greu maximele de 35-36 de grade C. Pentru a trece mai usor peste canicula va trebui sa tineti cont de urmatoarele recomandari:

 • Feriti-va de
Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete