• Reductil

  Reductil

  Reductil este un medicament care te ajuta sa slabesti! Foarte multe femei se lupta cu kilogramele in plus, tinand fel de fel de diete, unele drastice, altele mai putin, sau luand tratamente medicamentoase.

  Un tratament "miraculos" pentru persoanele ponderale este Reductil, care este un medicament impotriva obezitatii, si este foarte recunoscut in Statele Unite ale Americii.

  Acest medicament contine o substanta activa numita sibutramina, care reduce senzatia de apetit si dorinta

 • Dilatarea in sarcina

  Dilatarea in sarcina

  In timpul sarcinii, uterul creste de la 50-70 g, (cu o cavitate de 10 ml), cat are o femeie atunci cand nu este insarcinata, pana la 1.100 g, (cu o cavitate de 5 sau chiar de 20 l), atunci cand a ajuns in ultima faza (cand a ajuns sa nasca, luna a 9-a).

  Aceasta dilatare apare la debutul travaliului, cand incep contractiile durerose si se "rupe apa" si presupune deschiderea colului uterin,

 • Ceai impotriva colicilor

  Ceai impotriva colicilor

  Colicii sau crampele abdominale apar mai ales la copiii cu varsta cuprinsa intre 2 si 4 saptamani, si se manifesta printr-o stare generala de agitatie. Copilul va incepe sa planga brusc la sfarsitul suptului, si se va balona. De dureri care se manifesta cu intermitenta la nivelul stomacului pot suferi si adultii. Ceaiul pentru adulti este asemanator cu acela pentru sugari si copii, insa mai are pe langa flori de musetel, frunze

 • Metode locale de contraceptie

  Metode locale de contraceptie

  Metodele locale de contraceptie sunt metode sigure, fiind folosite de foarte multe femei. Am putea spune ca ocupa locul al doilea in ordinea eficacitatii lor, dupa metodele hormonale. Acest tip de metode de contaceptie sunt numeroase si in functie de necesitatile si starea de sanatate a femeii se poate recurge fie la sterilet, la diafragma, sau la capa cervicala. Tot in aceasta categorie, a metodelor de contaceptie locale, intra si prezervativul.

  Steriletul este o

 • Zona zoster sau herpes zoster

  Zona zoster sau herpes zoster

  Virusul zoster, denumit si herpes zoster, este acelasi care cauzeaza varicela (varsatul de vant), insa apare putin modificat, fiind o infectie virala ce actioneaza asupra ganglionilor si a radacinilor posterioare din maduva spinarii, si apare numai pe o singura parte a corpului: pe piept, spate, pe fata in jurul unui ochi, pe abdomen, gat, pe cap, pe o mana sau un picior.

  Simptomele dinnaintea eruptiei se caracterizeaza prin dureri de cap, uneori greturi,

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete