• Bulimia

  Bulimia

  Bulimia, ca si anorexia, reprezinta o tulburare de alimentatie, dar care afecteaza si psihicul, nu numai corpul. Preocuparea pentru imagine, privind greutatea corporala, reprezinta principala problema a acestei boli.

  Ca si persoanele care sufera de anorexie, bulimicele sunt foarte preocupate de greutatea corporala si implicit de cea a alimentatiei si sunt predispuse sa ia in greutate, foarte mult, avand excese supraalimentare.

  Bulimia consta in ingerarea unei cantitati destul de mare, de

 • Zincul

  ZinculZincul este foarte important pentru sanatatea organismului nostru, deoarece intareste sistemul imunitar, ajuta la stimularea formarii colagenului si nu in ultimul rand, ajuta la combaterea acneei, probleme destul de des combatute si acum solutionate.

  Zincul este una dintre cele mai folosite minerale pentru piele, pentru metabolism, functia cea mai importanta a acestuia fiind aceea de aparare a organismului si de intarire a sistemului imunitar.

  Zincul este recomandat persoanelor care sunt supuse

 • Vitamina C o substanta impotriva imbatranirii

  Vitamina C o substanta impotriva imbatraniriiSe stie faptul ca vitamina C o substanta impotriva imbatranirii este considerata regina vitaminelor pentru piele, datorita calitatilor ei de protectie si regenerare si a efectului ei asupra pielii.

  Este recomandata de fiecare data, de catre medici, atunci cand avem imunitatea scazuta si in special copiilor, adultilor, precum si bebelusilor, care au sistemul imunitar slab dezvoltat. Insa ea este recomandata si pentru tonifierea pielii, fiind un puternic antioxidant.

  Daca vitamina C

 • Negii

  Negii

  In foarte multe cazuri negii sunt inofensivi, insa trebuie identificati si tratati la timp, deoarece riscati ca acestia sa se raspandeasca si in alte zone ale corpului.

  Negii sunt determinati de anumiti virusi care fac parte din familia HVP, prin traducere: virusul papilomului uman si sunt mai mult de 70 de tipuri si subtipuri, fiecare afectand zone precise ale corpului. In afara de negii genitali, care sunt cei mai periculosi si

 • Fitoterapia pentru colecistopatii

  Fitoterapia pentru colecistopatii

  Durerile colecistice sunt acele dureri biliare, care provoaca disconfort abdominal, senzatie de greata, durere moderata abdominala sau senzatie de amar in gura. Insa pentru aceste simptome puteti sa apelati la fitoterapia pentru colecistopatii care ajuta bolnavul, prin bogatul continut al unor plante medicinale in substante coleretice, colagoge si antispastice.

  Din rostopasca, planta care se gaseste destul de usor la noi in tara, in farmacii sau la plafaruri, puteti prepara o infuzie dintr-o lingurita de planta la o

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete