Justin Timberlake

Justin Timberlake

Este cel mai faimos si indragit cantaret american pop-R&B si mai nou si actor si se numeste Justin Timberlake sau JT, care s-a nascut in 1981, pe 31 ianuarie, in Memphis, Tennessee.

A facut parte din trupa pop de baieti cea mai de succes -  N'Sync, din 1995 pana in 2002, cand s-au despartit. A profitat de aceasta ocazie si a inceput o cariera solo care ii va aduce mult succes, foarte multe premii si foarte multe aprecieri.

Este cunoscut si de la Clubul Michey Mouse, unde le-a avut colege pe Christina Aguilera si Britney Spears, care ii va fi si prietena timp de 4 ani.

In 2002 scoate albumul Justified si melodia "Like i love you" de pe acest album, va ajunge pe locul 11 in topul 100 Bilboard. Alte melodii care ii vor aduce foarte multe incasari sunt "Cry me a river" si "Rock your body".

Va colabora si cu cei de la Black Eyed Peas pentru melodia "Where is the love" si " I'm lovin' It" va deveni melodia campaniei folosita de McDonald's care ii va aduce castiguri de 6 milioane de dolari.

La show-ul Super Bowl XXXVIII din februarie 2004, Justin canta alaturi de Janet Jackson in fata a 140 de milioane de telespectatori, iar la eveniment va avea parte un accident (dezvaluirea unui san a lui Janet), care  le va aduce amandurora multe critici.

La premiile Grammy din 2004 va castiga 2 premii: pentru cea mai buna voce pop de pe albumul "Justified" si cea mai buna voce pop masculina cu melodia "Cry me a river".

A jucat in 2000 in "Model Behavior", in 2001 in filmul "On the line", dar si in 2004 in "Edison Force". A mai aparut in "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Richard Kelly's Southland Tales" si vocea sa a imprumutat-o pentru desenele animat "Shrek the third".

A colaborat din nou in 2005 cu cei de la Black Eyed Peas pentru melodia "My Style" si cu Nelly Furtado.

In 2006 scoate albumul FutureSex/LoveSounds care ajunge pe primul loc in Bilboard si vinde 684.000 de copii in prima saptamana. Cele mai cunoscute melodii de pe acest album ajung pe primul loc in top: "Sexy Back", "My Love" si "What Goes Around... Comes Around".

De curand s-a despartit de actrita Cameron Diaz si ultima stire aparuta in ziare este aceea ca vrea sa o relanseze pe fosta prietena Britney Spears, disparuta de pe scenele muzicale.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete