Justin Timberlake

Justin Timberlake

Este cel mai faimos si indragit cantaret american pop-R&B si mai nou si actor si se numeste Justin Timberlake sau JT, care s-a nascut in 1981, pe 31 ianuarie, in Memphis, Tennessee.

A facut parte din trupa pop de baieti cea mai de succes -  N'Sync, din 1995 pana in 2002, cand s-au despartit. A profitat de aceasta ocazie si a inceput o cariera solo care ii va aduce mult succes, foarte multe premii si foarte multe aprecieri.

Este cunoscut si de la Clubul Michey Mouse, unde le-a avut colege pe Christina Aguilera si Britney Spears, care ii va fi si prietena timp de 4 ani.

In 2002 scoate albumul Justified si melodia "Like i love you" de pe acest album, va ajunge pe locul 11 in topul 100 Bilboard. Alte melodii care ii vor aduce foarte multe incasari sunt "Cry me a river" si "Rock your body".

Va colabora si cu cei de la Black Eyed Peas pentru melodia "Where is the love" si " I'm lovin' It" va deveni melodia campaniei folosita de McDonald's care ii va aduce castiguri de 6 milioane de dolari.

La show-ul Super Bowl XXXVIII din februarie 2004, Justin canta alaturi de Janet Jackson in fata a 140 de milioane de telespectatori, iar la eveniment va avea parte un accident (dezvaluirea unui san a lui Janet), care  le va aduce amandurora multe critici.

La premiile Grammy din 2004 va castiga 2 premii: pentru cea mai buna voce pop de pe albumul "Justified" si cea mai buna voce pop masculina cu melodia "Cry me a river".

A jucat in 2000 in "Model Behavior", in 2001 in filmul "On the line", dar si in 2004 in "Edison Force". A mai aparut in "Alpha Dog", "Black Snake Moan", "Richard Kelly's Southland Tales" si vocea sa a imprumutat-o pentru desenele animat "Shrek the third".

A colaborat din nou in 2005 cu cei de la Black Eyed Peas pentru melodia "My Style" si cu Nelly Furtado.

In 2006 scoate albumul FutureSex/LoveSounds care ajunge pe primul loc in Bilboard si vinde 684.000 de copii in prima saptamana. Cele mai cunoscute melodii de pe acest album ajung pe primul loc in top: "Sexy Back", "My Love" si "What Goes Around... Comes Around".

De curand s-a despartit de actrita Cameron Diaz si ultima stire aparuta in ziare este aceea ca vrea sa o relanseze pe fosta prietena Britney Spears, disparuta de pe scenele muzicale.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Cum va fi prima zi la noul loc de munca?
  Cum va fi prima zi la noul loc de munca?

  Dupa interviuri mai mult sau mai putin grele, dupa emotii si sperante, dupa bucuria reusitei esti

 • Waffe cu ciocolata
  Waffe cu ciocolata

  Pentru acest week-end va propun o reteta delicioasa, waffe cu ciocolata pentru care va trebuie forme

 • Cromoterapia
  Cromoterapia Cromoterapia reprezinta terapia prin culori, care te relaxeaza si iti ofera buna dispozitie. Este folosita inca
 • Plante exotice
  Plante exotice

  In categoria plante exotice intra acele plante care au o inaltime intre 1 si 3 m, cu

 • Traditii de Paste
  Traditii de Paste

  Pastele este sarbatoarea crestin-ortodoxa care anunta Invierea Domnului Isus Hristos, biruinta omenirii, triumful asupra suferintei si

 • Refacerea dupa nastere
  Refacerea dupa nastere

  Dupa nastere, femeia are nevoie de o perioada de pana la 6 saptamani, pentru a se