Britney Spears

Britney Spears

Britney Spears, numele intreg Britney Jean Spears, s-a nascut pe data de 2 decembrie 1981 in McComb MIssissippi, Statele Unite ale Americii.

Este una dintre cele mai cunoscute cantarete pop, dansatoare, actrita, dar si autoare si compozitoare, care in ultima vreme a disparut de pe scenele muzicale si care a lasat loc multor controverse negative.

Este castigatoarea Premiilor Grammy la categoria cel mai bun album vocal pop si cea mai buna performanta vocala pop a unei femei si este cunoscuta pentru hiturile pe care le-a lansat: "Baby One More Time", "Oops!...I Did It Again","(You Drive Me) Crazy", "Me Against the Music" (feat. Madonna), "Toxic" si multe altele.

A intrat la 11 ani, alaturi de Justin Timberlake, unul dintre iubitii ei si Christina Aguilera,  in Clubul "The New Mickey Mouse", din 1991 pana in 1993. In 2002 a jucat pentru prima oara in filmul "Crossroads", care a avut un succes destul de mare si au urmat aparitii in Austin Powers in Goldmember in 2002 si Longshot 2000.

A vandut in intreaga lume peste 75 de milioane de albume si se situeaza pe locul 8 in topul celor mai vandute artiste feminine americane din istoria muzicii.

Cel mai disputat subiect a fost divortul de Kevin Federline - 7 noiembrie 2006, cu care s-a maritat in iulie 2004 si cu care are doi baieti: Sean Preston Federline, nascut pe 14 septembrie 2005 in Santa Monica, California si Jayden James Federline nascut pe 12 septembrie 2006 in Los Angeles, California.

Albume:

1999: Baby One More Time

2000: Oops!... I Did It Again

2001: Britney

2003: In the Zone

2004: Greatest Hits: My Prerogative

2005: B in the Mix: The Remixes

2007: Britney Spears' fifth studio album

Chiar daca este defaimata si "batjocorita" de presa, Britney ramane una dintre cele mai cunoscute cantarete tinere care a reusit sa vanda milioane de albume, melodiile sale devenind hituri.

Comentarii

  • 1 0
    cornelia sltz
    Britney este si ea un om ca toti ceilalti,inainte de a fi vedeta.Acum trece printr-o perioada proasta,si,de aceea,se comporta aiurea. Nu am fost niciodata o fana a ei,dar acum imi pare sincer rau pentru ea.

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete