Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

Regizorul Sam Raimi a vrut ca Spider Man sa aiba o continuare si prin urmare, puteti vedea in avanpremiera in marile cinematografe din tara, Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3), avandu-i in distributie pe aceiasi actori ca si din Spider-Man 1 si 2, Kirsten Dunst in rolul Mary-Jane, indragostita de Spider Man, adica Peter Parker (Tobey Maguire).

In aceasta ecranizare a Omului-Paianjen, regizorul Raimi, ii aduce lui Peter, rivali de temut: Sandman (Omul de nisip) si Venom, a caror putere si sete de razbunare ii ameninta lui Peter viata, dar si a celor apropiati lui.

Insa, pentru a complica un pic firul epic, costumul lui Spider-Man va suferi o mutatie brusca, ceea ce il va face pe Peter sa se transforme intr-o persoana care isi va uita apropiatii.

Din finalul Spider-Man 2, tragem concluzia ca Petre Parker reuseste sa impace puterile sale de super erou cu dragostea pentru Mary-Jane. Insa in acest nou capitol, al vietii lui Spider-Man, lucrurile se complica. Costumul sau sufera o schimbare, in rau, devine negru. Si acest lucru ii schimba lui Parker, puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care acesta se chinuie s-o controleze.

Lucrurile ies de sub control si Peter devine prea increzator in sine si incepe sa-i neglijeze pe cei care tin cel mai mult la el, adica apropiatii.

Pentru a vedea daca reuseste inca o data sa-i salveze pe cei apropiati, si pe el insusi, nu ratati noul capitol din Spider-Man, 3.

Conform presei, Spider-Man 3 a batut recordul in Statele Unite ale Americii cu incasari de 104 de milioane de dolari si numai intr-o singura zi, intrand astfel in istoria box-office-ului mondial ca filmul cu cele mai mari incasari intr-o singura zi, din care 45 de milioane in afara Statelor Unite, detronand filmul "„Piratii din Caraibe. Cufarul omului mort”, care a strans vara trecuta 55,8 milioane de dolari in SUA.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Noutati cosmetice
  Noutati cosmetice Cele mai multe produse prezentate ca noutati in aceasta toamna sunt cele care ofera o mai
 • Varicela
  Varicela

  Varicela este cunoscuta si sub numele de varsat de vant si este o infectie virala contagioasa -

 • Moda pentru toamna 2007
  Moda pentru toamna 2007

  Moda pentru toamna 2007 nu aduce mari schimbari fata de sezonul trecut. Singurele accente noi se

 • Jucarii
  Jucarii

  Jucarii pentru copiii se gasesc intr-o gama foarte diversa, de la jucarii

 • Genti pentru primavara-vara 2007
  Genti pentru primavara-vara 2007

  Unul dintre cele mai uzuale accesorii ale feminitatii, este geanta sau poseta. Pentru acest sezon primavara

 • Ingrijire intima cu noul Lactacyd Femina Mousse
  Ingrijire intima cu noul Lactacyd Femina Mousse Secretul feminitatii este ceea ce ne face deosebite si unice. Corpul nostru este atat de complex


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete