Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

Regizorul Sam Raimi a vrut ca Spider Man sa aiba o continuare si prin urmare, puteti vedea in avanpremiera in marile cinematografe din tara, Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3), avandu-i in distributie pe aceiasi actori ca si din Spider-Man 1 si 2, Kirsten Dunst in rolul Mary-Jane, indragostita de Spider Man, adica Peter Parker (Tobey Maguire).

In aceasta ecranizare a Omului-Paianjen, regizorul Raimi, ii aduce lui Peter, rivali de temut: Sandman (Omul de nisip) si Venom, a caror putere si sete de razbunare ii ameninta lui Peter viata, dar si a celor apropiati lui.

Insa, pentru a complica un pic firul epic, costumul lui Spider-Man va suferi o mutatie brusca, ceea ce il va face pe Peter sa se transforme intr-o persoana care isi va uita apropiatii.

Din finalul Spider-Man 2, tragem concluzia ca Petre Parker reuseste sa impace puterile sale de super erou cu dragostea pentru Mary-Jane. Insa in acest nou capitol, al vietii lui Spider-Man, lucrurile se complica. Costumul sau sufera o schimbare, in rau, devine negru. Si acest lucru ii schimba lui Parker, puterile si personalitatea pentru a scoate la iveala o dorinta de razbunare pe care acesta se chinuie s-o controleze.

Lucrurile ies de sub control si Peter devine prea increzator in sine si incepe sa-i neglijeze pe cei care tin cel mai mult la el, adica apropiatii.

Pentru a vedea daca reuseste inca o data sa-i salveze pe cei apropiati, si pe el insusi, nu ratati noul capitol din Spider-Man, 3.

Conform presei, Spider-Man 3 a batut recordul in Statele Unite ale Americii cu incasari de 104 de milioane de dolari si numai intr-o singura zi, intrand astfel in istoria box-office-ului mondial ca filmul cu cele mai mari incasari intr-o singura zi, din care 45 de milioane in afara Statelor Unite, detronand filmul "„Piratii din Caraibe. Cufarul omului mort”, care a strans vara trecuta 55,8 milioane de dolari in SUA.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete