Shrek al treilea (Shrek the Third)

Shrek al treilea (Shrek the Third) Shrek al treilea  (Shrek the Third) este un film de animaţie american, ce a fost lansat de curand  în România şi la nivel internaţional. Filmul constituie a treia parte din seria Shrek, o serie produsă de Jeffrey Katzenberg pentru DreamWorks Animation. La nivel internaţional, filmul este distribuit de Paramount Pictures, Universal Pictures şi United International Pictures, în timp ce distribuţia românească este asigurată de Ro Image 2000.

În România, „Shrek al treilea” va ajunge în cinematografe atât în varianta dublată în limba română, cât şi în variantă originală cu subtitrare. Distribuitorii autohtoni sunt la a doua

acţiune de acest fel, după ce în 2006 filmul „Maşini” a fost distribuit în cinematografe cu coloana sonoră localizată. Actorul Mihai Verbiţchi de la Teatrul „Ion Creangă” şi-a împrumutat vocea personajului principal, „Shrek”, Mihai Bisericanu i-a dat voce „Măgăruşului”, Mircea Gheorghiu l-a dublat pe „Motanul încălţat”, iar Mihai Niculescu pe „Regele Harold”.

Ediţia internaţională aduce în spatele personajelor actori cunoscuţi de la Hollywood. Mike Myers îl interpretează pe „Shrek”, Eddie Murphy este „Măgăruşul”, Cameron Diaz o interpretează pe „Prinţesa Fiona”, Antonio Banderas are rolul „Motanului încălţat”, iar John Cleese îl dublează pe „Regele Harold”.

Povestea filmului de animatie Shrek al treilea este una la fel de interesanta si plina de aventuri asa cum au fost si primele doua parti. Cand printul Harold, tatal Fionei, moare, Shrek devine succesorul acestuia la tronul regatului. Nefiindu-i pe plac  noua responsabilitate, Shrek hotaraste sa plece in cautarea lui Arthur, varul Fionei, cel mai in masura dupa parerea lui Shrek, sa mentina linistea in Regatul prea Indepartat. In  cautarea lui Artie porneste tot alaiul: Shrek, Fiona, Donkey-Magarusul si Motanul Incaltat.

Povestea devine din ce in ce mai interesanta atunci cand apare Prince Charming si cand Fiona are o veste minunata pentru Shrek.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Feng Shui
  Feng Shui

  Feng Shui este o practica veche, ce isi are originea in China, avand la baza principiile

 • Decoreaza casa cu stil
  Decoreaza casa cu stil

  Daca vrei sa schimbi ceva la casa ta, dar nu dispui de bani pentru a angaja un

 • Tratamente corporale
  Tratamente corporale

  Cele mai complete tratamente corporale, pentru slabire si pentru tonifierea corpului, sunt cele pe baza de

 • Bronzatul la solar
  Bronzatul la solar

  Foarte multe persoane apeleaza la bronzatul la solar pentru a capata un bronz natural si fara

 • Actul sexual de dupa nastere
  Actul sexual de dupa nastere Dupa nastere, organismul femeii sufera o serie de transformari cum ar fi revenirea aparatului genital la
 • Solutii naturiste impotriva insomniei
  Solutii naturiste impotriva insomniei In ultimii ani insomnia a cunoscut o raspandire foarte mare in randul populatiei de toate varstele.


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete