Piratii din Caraibe: La capatul lumii

Piratii din Caraibe: La capatul lumii Cea de-a treia parte a lung-metrajului Piratii din Caraibe, (Piratii din Caraibe: La capatul lumii), sub regia lui Gore Verbinski, a fost primita de catre critici numai cu vorbe bune si laude, iar fanii, cu prezenta lor numeroasa in cinematografe.

In distributie sunt aceiasi actori, care au fost si in primele doua parti: Blestemul Perlei Negre si Cufarul omului mort, adica sarmantul Johnny Deep, interpretandu-l pe Capitanul Jack Sparrow, incantatorul Orlando Bloom, in rolul lui Will Turner si frumoasa Keira Knightley, in rolul Elizabethei Swann.

In aceasta ultima parte apar si personaje noi, ca Marcel Iures, cel mai bun roman cotat la Hollywood, Keith Richards si Chow Yun-Fat.

In aceasta parte, Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush), Will Turner si Elizabeth Swan sunt nevoiti sa navigheze pana la capatul lumii, sa faca fata dusmanilor care ii pandesc la fiecare colt al planetei, tradarilor si incertitudinilor privind alianta lor pentru a-l salva pe Capitanul Jack Sparrow si pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, pentru a-l infrange pe Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander) care a pus stapanire pe Olandezul Zburator-vasul fantoma si pe maleficul capitan Davy Jones (Bill Night).

Aceasta ultima parte a seriei Piratii din Caraibe a inregistrat numai la o săptămână de la lansare, încasări de peste 400 de milioane de dolari. Sunt la concurenta cu ce-a de-a treia parte a seriei Spider-Man: 3, care au avut si ei incasari destul de ridicate, intr-o perioada destul de scurta.

Filmul va fi si de data asta unul de actiune si palmitant, care va va tine cu sufletul la gura, pana veti afla finalul, asa ca nu pierdeti ultimul episod din aceasta spectaculoasa serie si aventurile Capitanului Jack Sparrow si a prietenilor lui.Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete