Piratii din Caraibe: La capatul lumii

Piratii din Caraibe: La capatul lumii Cea de-a treia parte a lung-metrajului Piratii din Caraibe, (Piratii din Caraibe: La capatul lumii), sub regia lui Gore Verbinski, a fost primita de catre critici numai cu vorbe bune si laude, iar fanii, cu prezenta lor numeroasa in cinematografe.

In distributie sunt aceiasi actori, care au fost si in primele doua parti: Blestemul Perlei Negre si Cufarul omului mort, adica sarmantul Johnny Deep, interpretandu-l pe Capitanul Jack Sparrow, incantatorul Orlando Bloom, in rolul lui Will Turner si frumoasa Keira Knightley, in rolul Elizabethei Swann.

In aceasta ultima parte apar si personaje noi, ca Marcel Iures, cel mai bun roman cotat la Hollywood, Keith Richards si Chow Yun-Fat.

In aceasta parte, Capitanul Barbossa (Geoffrey Rush), Will Turner si Elizabeth Swan sunt nevoiti sa navigheze pana la capatul lumii, sa faca fata dusmanilor care ii pandesc la fiecare colt al planetei, tradarilor si incertitudinilor privind alianta lor pentru a-l salva pe Capitanul Jack Sparrow si pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, pentru a-l infrange pe Lordul Cutler Beckett (Tom Hollander) care a pus stapanire pe Olandezul Zburator-vasul fantoma si pe maleficul capitan Davy Jones (Bill Night).

Aceasta ultima parte a seriei Piratii din Caraibe a inregistrat numai la o săptămână de la lansare, încasări de peste 400 de milioane de dolari. Sunt la concurenta cu ce-a de-a treia parte a seriei Spider-Man: 3, care au avut si ei incasari destul de ridicate, intr-o perioada destul de scurta.

Filmul va fi si de data asta unul de actiune si palmitant, care va va tine cu sufletul la gura, pana veti afla finalul, asa ca nu pierdeti ultimul episod din aceasta spectaculoasa serie si aventurile Capitanului Jack Sparrow si a prietenilor lui.Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Trucuri ca sa elimini celulita
  Trucuri ca sa elimini celulita Este dovedit faptul ca orice strategie si tratament te-ai decide sa urmezi, daca inainte vei incepe
 • Ce pantofi vei purta pe drumul spre altar?
  Ce pantofi vei purta pe drumul spre altar? Migato , stilistul tau personal in materie de accesorii este alaturi de tine si in ziua
 • Machiajul genelor
  Machiajul genelor

  Genele pline de volum dau privirii o stralucire aparte iar pentru a avea ochi bine conturati

 • Dieta lui Dumnezeu
  Dieta lui Dumnezeu Dieta lui Dumnezeu este mai mult decat o dieta, fiind mai degraba un regim alimentar care
 • Compoturi
  Compoturi

  Urmatoarele retete de compoturi se aplica pentru toate fructele, doar modul de pregatire al acestora difera.

 • The Last King of Scotland
  The Last King of Scotland

  Un alt film premiat la decernarile trofeelor Oscar a fost Ultimul rege al Scotiei (The Last