Paris, Je t'aime - un film de Ziua Indragostitilor !

Paris, Je t`aime - un film de Ziua Indragostitilor !

Astazi este Valentine's Day sau Ziua Indragostilor si pentru a simti cu adevarat iubirea, dar nu numai prin ochii dumneavoastra, va invitam la un film de dragoste, vazut prin ochii a douazeci de regizori.

Paris, je t'aime: Orasul Iubirii, relateaza optsprezece povesti de dragoste, optsprezece feluri de a iubi, si un singur oras: Parisul.

O calatorie prin orasul dragostei sau  a indragostitilor, numit si orasul luminilor, va dezvaluie ca dragostea este pretutindeni, in metrou, in barurile, cafenelele si cluburile orasului, si mai ales sub Turnul Eiffel.

Parisul este vazut sub o aura noua, prin ochii celor mai renumiti regizori din lume, printre care fratii Coen, Isabel Coixet, Alexander Payne, Gerard Depardieu, Walter Salles, Gus van Sant, Tom Tykwer, Nobuhiro Suwa si multii altii.

Filmul are la baza si multi actori cunoscuti, printre care Juliette Binoche, Willem Dafoe, Gerard Depardieu, Nick Nolte, Natalie Portman.

Fiecare regizor vede in felul lui orasul unic, cu milioane de inimi din care se nasc tot atea povesti de dragoste. Fiecare plaseaza povestea intr-unul din cartierele Parisului.

Rezultatul este, un film impresionant, un amalgam de bucurii, de intamplari imprevizibile si ciudate, despartiri, dar in primul rand si cel mai special, multa, multa iubire.

Prin urmare, daca nu v-ati hotarat unde sa petreceti cu persoana iubita, va invitam in unul din cinematografele din Bucuresti sa vizionati in acesta zi speciala, un film special: Paris, je t'aime.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete