Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith), a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2005, deoarece ii avea in distributie pe Brad Pitt si Angelia Jolie, cuplu ce ulterior s-a format pe platourile de filmare.

 Pentru cei care nu au vazut filmul, va spun ca sotii Smith (Angelina Jolie si Brad Pitt), au o casnicie banala, rutina lor fiind aceeasi de sase ani, adica, se trezesc, mananca, pleaca la lucru, fiecare in directia lui, seara se intorc, mananca si se culca.

Ideea acestui film, a fost sa redea la inceput acea segventa din viata fiecarui cuplu, adica acele momente in care fiecare, cica, il cunoaste pe celalalt. Insa regizorul a vrut sa sublinieze faptul ca cei doi se inseala, ca pot sa-si ascunda anumite lucruri. El a transpus aceasta idee in acest film, in care cei doi isi ascund un lucru reciproc, si acela ca amandoi sunt ucigasi platiti si chiar foarte buni.

Mai mult, cei doi lucreaza pentru organizatii concurente, ce-si disputa locul pe piata asasinatelor si prin urmare, o zi obisnuita din viata familiei Smith este acea sa ucida cel putin o persoana.

La un moment dat vor primi aceeasi misiune, insa, fara sa-si dea seama, nu vor reusi decat sa-si puna piedica unul altuia si identitatea lor va fi dezvaluita si vor incerca sa inlature concurenta, pentru a nu fi ucisi de ea.

La inceput vor incerca sa se elimine, reciproc, insa vor descoperi ca sefii lor au pus la cale un plan si acela de a fi eliminati, pe ideea ca un cuplu de asasini de elita aduce o multime de probleme.

Angelina si Bradd, au urmat cursuri de spioni, pentru a-si intra in roluri si pentru a putea deveni specialisti in cele mai noi arme.

Este un film de actiune, de 120 de minute, si pe langa faptul ca in rolurile principale joaca sex simboluri ale acestui secol, merita sa vedeti, fiidca va va tine su sufletul la gura.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Diete de detoxifiere
  Diete de detoxifiere Pe parcursul anului incercati sa tineti diete de detoxifiere pentru a va putea ajuta organismul sa
 • Pensule pentru machiaj
  Pensule pentru machiaj

  Pentru a arata bine si a avea un machiaj impecabil, aveti nevoie de pensule pentru machiaj,

 • Hipotiroidia si sarcina
  Hipotiroidia si sarcina Hipotiroidia este o afectiune endocrina caracterizata prin scaderea sintezei de hormoni tiroidieni. In sarcina, dezvoltarea si
 • Copilul plange. Ce e de facut?
  Copilul plange. Ce e de facut?

  Atunci cand copilul plange cauzele pot fi multiple. De obicei bebe plange atunci cand ii este foame,

 • Semnificaţia viselor
  Semnificaţia viselor Seminificaţia viselor (sau interpretarea viselor) este procesul prin care dăm un anumit sens unui vis. În
 • Ganoderma, un miracol al naturii
  Ganoderma, un miracol al naturii

  Ganoderma Lucidum, cunoscuta mai ales sub denumirea de Ganoderma este o "ciuperca minune", ale carei proprietatiLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete