Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith), a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2005, deoarece ii avea in distributie pe Brad Pitt si Angelia Jolie, cuplu ce ulterior s-a format pe platourile de filmare.

 Pentru cei care nu au vazut filmul, va spun ca sotii Smith (Angelina Jolie si Brad Pitt), au o casnicie banala, rutina lor fiind aceeasi de sase ani, adica, se trezesc, mananca, pleaca la lucru, fiecare in directia lui, seara se intorc, mananca si se culca.

Ideea acestui film, a fost sa redea la inceput acea segventa din viata fiecarui cuplu, adica acele momente in care fiecare, cica, il cunoaste pe celalalt. Insa regizorul a vrut sa sublinieze faptul ca cei doi se inseala, ca pot sa-si ascunda anumite lucruri. El a transpus aceasta idee in acest film, in care cei doi isi ascund un lucru reciproc, si acela ca amandoi sunt ucigasi platiti si chiar foarte buni.

Mai mult, cei doi lucreaza pentru organizatii concurente, ce-si disputa locul pe piata asasinatelor si prin urmare, o zi obisnuita din viata familiei Smith este acea sa ucida cel putin o persoana.

La un moment dat vor primi aceeasi misiune, insa, fara sa-si dea seama, nu vor reusi decat sa-si puna piedica unul altuia si identitatea lor va fi dezvaluita si vor incerca sa inlature concurenta, pentru a nu fi ucisi de ea.

La inceput vor incerca sa se elimine, reciproc, insa vor descoperi ca sefii lor au pus la cale un plan si acela de a fi eliminati, pe ideea ca un cuplu de asasini de elita aduce o multime de probleme.

Angelina si Bradd, au urmat cursuri de spioni, pentru a-si intra in roluri si pentru a putea deveni specialisti in cele mai noi arme.

Este un film de actiune, de 120 de minute, si pe langa faptul ca in rolurile principale joaca sex simboluri ale acestui secol, merita sa vedeti, fiidca va va tine su sufletul la gura.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Sirop de macese
  Sirop de macese

  Siropul de macese se prepara din fructele de maces si este o bautura cu efecte terapeutice

 • Mineral Match by Astor
  Mineral Match by Astor Acum, machiajul tău îţi oferă mai mult. Noul fondul de ten MINERAL MATCH reuneşte avantajele ingredientelor
 • Julio Iglesias in Romania
  Julio Iglesias in Romania

  Concertele pe care le va sustine Julio Iglesias in Romania fac parte din turneul de promovare

 • Primele simptome ca esti insarcinata
  Primele simptome ca esti insarcinata

  Daca vrei sa afli care sunt primele simptome care te anunta ca esti insarcinata, noi iti

 • Prajituri de post
  Prajituri de post Placinta cu ciuperci Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g margarina, 1 ceapa, foi de placinta,
 • Premergatoare
  Premergatoare

  Apelati la premergatoare atunci cand copilul da semne ca vrea sa mearga. Premergatorul  va  ajuta copilul sa stea