Lost

Lost

Seriarul american Lost, este o drama care relateaza prezentul, dar si trecutul unui grup de persoane, care a supravietuit unui accident aviatic. Avionul cu care calatoreau s-a prabusit pe o insula tropicala din sudul oceanului Paific, insula care ascunde foarte multe mistere. Serialul, al carui scenariu a fost scris de Jeffrey Lieber, J. J. Abrams si Damon Lindelof s-a filmat intr-o locatie exotica din Hawaii. Dupa lansarea episodului pilot, in septembrie 2004, filmul s-a bucurat de un succes enorm si astfel este acum la cel de al treilea sezon. Succesul serialului se bazeaza si pe faptul ca pentru episodul pilot au fost investiti nu mai putin de 14 milioane de dolari

Foarte apreciat de public (statisticile arata ca au fost 15.5 milioane de telespectatori per episod), Lost a fost incununat cu un premiu Emmy pentru cel mai bun serial de drama in anul 2005.

Seralul Lost se afla deja la cel de al treilea sezon. Dupa primele doua sezoane care au putut fi vazute si de telespectatorii din Romania, in America si Canada se difuzeaza incepand cu aceasta luna cea de a treia serie. Producatorii preconizeza un succes la fel de mare si pentru aceasta serie.

Prima serie prezinta pe parcursul celor 25 de episoade drama a 48 de supravietuitori abandonati pe o insula pustie, care trebuie sa-si adune fortele pentru a ramane in viata si pentru a face fata provocarilor la care sunt supusi de misterioasa insula.

Cea de a doua serie are 23 de episoade, iar actiunea se petrece in jurul marii descoperiri: "buncarul". Apar noi personaje, atat din randul supravietuitorilor teribilului accident, dar si din partea celor care populau inaite insula si care sunt numiti "ceilalti". Lupta dintre ei se amplifica si tocmai de aceea a treia serie este atat de asteptata pentru a dezlega misterele aparute pe parcursul primelor doua parti.

Distributia este una cat se poate de reusita actorii intrand foarte bine in pielea personajelor lor: Mr. Eko, Hurley, Kate, Sayid, Sawyer, Jack, Sun, Charlie, Jin, Claire, Locke, Desmond si Ben.

Asteptam cu nerabdare difuzarea seriei trei in Romania, pentru a dezlega misterele si pentru a urmari cu interes povestea personajelor.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete