Brothers Grimm (Fratii Grimm)

Brothers Grimm (Fratii Grimm)

Brothers Grimm (Fratii Grimm) este un film fantastic, regizat de Terry Gilliam si ii are in distributie pe Heath Ledger, Matt Damon, Monica Bellucci si Jonathan Pryce.

Filmul a fost nominalizat la premiul "Leul de Aur", in cadrul celei de a 62-a editie a Festivalului de la Venetia din 2005.

 Actiunea se petrece in secolul XIX, in Germania, care este invadata de trupele armatei napoleoniene. Fratii Grimm: Jacob (Heth Ledger) si Wilhelm (Matt Damon) incearca sa-si castige existenta prezentandu-se localnicilor superstitiosi ca vanatori de vrajitoare si pentru o suma potrivita, cei doi sunt dispusi sa omoare orice demon sau monstru.

Planul lor da roade, pana cand conducerea franceza le solicita ajutorul, ei trebuind sa rezolve un mister, prvind disparitia unor copii langa o padure, ce era considerata fermecata, da ca nu, vor fi torturati si ucisi.

Ei vor intra in aceasta padure, chiar daca nu au habar ce sa faca si se vor intalni cu personajele cu care scriitorii Grimm ne-a incantat copilaria: Scufita Rosie, Frumoasa din Padurea Adormita, Cenusareasa, Hansel si Gratel, Regina Oglinzii, interpretata de Monica Bellucci, care incearca sa gaseasca secretul tineretii fara de moarte.

Cu acest film, celebrul regozor Terry Gilliam, se intoarce in lumea cinematografului, dupa o pauza de aproape sapte ani. El este cunoscut pentru filmele de succes: Brazil, Armata celor 12 maimute, Regele Pescar.

Cu ajutorul talentului sau de regozor si cu actori foarte talentati, a incercat si a reusit sa-i prezinte pe cei doi farti Grimm, ca pe niste personaje coborate din povestile lor fantastice.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete