Blood Diamond

Blood Diamond

Drama Diamantul sangeriu (Blood Diamond), regizata de Edward Zwick (Ultimul Samurai),  se petrece in Sierra Leone a anilor ’90, in timpul razboiului civil, avandu-i in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio – Danny Archer, un mercenar din Africa de Sud si Djimon Hounsou – Solomon Vandy, un pescar din tribul Mende, pe care destinul ii aduce impreuna, pentru a recupera o piatra pretioasa – diamantul roz, care le-ar putea schimba viata.

Solomon Vandy, care a fost fortat sa lucreze ca sclav in minele de diamante, fiind luat de langa familia sa, gaseste o fabuloasa piatra pretioasa (diamantul roz) pe care o ascunde, pentru a-si salva familia de la saracie si de la o viata de refugiati, iar pe fiul sau, destul de mic, din ghearele rebelilor, care l-au luat pentru ca aveau nevoie de soldati.

Danny Archer, care este inchis pentru trafic de diamante (trafic pe care il facea pentru achizitionarea de arme), afla ca Solomon a gasit si a ascuns diamantul miraculos, care i-ar putea schimba si lui viata, scapandu-l din acest teritoriu african, condus de rebeli.

Cu ajutorul unei ziariste americance, Maddy Brown (Jennifer Connelly), venita pentru a da in vileag coruptia producatorilor de diamant, cele doua personaje principale, Solomon si Archer, pornesc intr-o calatorie riscanta prin teritoriul rebelilor pentru a recupera diamantul.

Filmul, produs de Warner Bros. Pictures International se anunta a fi castigator al premiilor Oscar, obtinand nominalizari pentru: cel mai bun actor intr-un rol principal – Leonardo DiCaprio, cel mai bun actor intr-un rol secundar – Djimon Hounsou si cea mai buna imagine.Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete