• Shrek al treilea (Shrek the Third)

  Shrek al treilea (Shrek the Third)Shrek al treilea  (Shrek the Third) este un film de animaţie american, ce a fost lansat de curand  în România şi la nivel internaţional. Filmul constituie a treia parte din seria Shrek, o serie produsă de Jeffrey Katzenberg pentru DreamWorks Animation. La nivel internaţional, filmul este distribuit de Paramount Pictures, Universal Pictures şi United International Pictures, în timp ce distribuţia românească este asigurată de Ro Image 2000.
  În România,
 • Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

  Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

  Regizorul Sam Raimi a vrut ca Spider Man sa aiba o continuare si prin urmare, puteti vedea in avanpremiera in marile cinematografe din tara, Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3), avandu-i in distributie pe aceiasi actori ca si din Spider-Man 1 si 2, Kirsten Dunst in rolul Mary-Jane, indragostita de Spider Man, adica Peter Parker (Tobey Maguire).

  In aceasta ecranizare a Omului-Paianjen, regizorul Raimi, ii aduce lui Peter, rivali de temut: Sandman (Omul de

 • Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith), a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2005, deoarece ii avea in distributie pe Brad Pitt si Angelia Jolie, cuplu ce ulterior s-a format pe platourile de filmare.

   Pentru cei care nu au vazut filmul, va spun ca sotii Smith (Angelina Jolie si Brad Pitt), au o casnicie banala, rutina lor fiind aceeasi de sase ani, adica, se trezesc, mananca, pleaca

 • Brothers Grimm (Fratii Grimm)

  Brothers Grimm (Fratii Grimm)

  Brothers Grimm (Fratii Grimm) este un film fantastic, regizat de Terry Gilliam si ii are in distributie pe Heath Ledger, Matt Damon, Monica Bellucci si Jonathan Pryce.

  Filmul a fost nominalizat la premiul "Leul de Aur", in cadrul celei de a 62-a editie a Festivalului de la Venetia din 2005.

   Actiunea se petrece in secolul XIX, in Germania, care este invadata de trupele armatei napoleoniene. Fratii Grimm: Jacob (Heth Ledger) si

 • The Last King of Scotland

  The Last King of Scotland

  Un alt film premiat la decernarile trofeelor Oscar a fost Ultimul rege al Scotiei (The Last King of Scotland) care nu a castigat la categoria cel mai bun film sau cel mai bun regizor, ci la categoria cel mai bun actor in rol principal acordat lui Forest Whitaker.

  Alti actori care au jucat in roluri principale au fost Gillian Anderson, David Oyelowo si James McAvoy.

  Filmul, regizat de Kevin Macdonald, este o

Pagini 1 2 3 4 5


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete