Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, la muzeul Madame Tussauds

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, la muzeul Madame Tussauds

Cel mai frumos copil din lume, asa cum multi au catalogat-o pe micuta Shiloh, va avea propria statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds. Fiica celebrului cuplu, Angelina Jolie-Brad Pitt, este primul copil din istoria muzeului care se va bucura de o astfel de statuie. Exponatul va putea fi admirat la muzeul din New York.

Micuta va fi asezata intr-un patut din paie, impletite manual in Africa. De fapt intreg decorul este de inspiratie africana, Shiloh odihnindu-se pe acorduri ale muzicii de leagan africane. Ar mai fi de spus ca Shiloh Nouvel ii va avea aproape pe parintii ei, statuia Angelinei si cea a lui Brad fiind aduse langa patutul fiicei lor.

Muzeul a comunicat ca va dona organizatiei UNICEF un dolar pentru fiecare fotografie (reprezentandu-i pe cei trei) cumparata.

Va reamintim faptul ca Shiloh Nouvel Jolie-Pitt s-a nascut pe 27 mai 2006, in Namibia. Ea mai are doi fratiori, pe Maddox si Zahara, copiii adoptivi ai Angelinei si ai lui Brad. Cuplul a declarat de curand, ca intentioneaza sa mai adopte un copil.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete