Michael Jackson revine !

Michael Jackson revine !

Dupa tot scandalul ivit in jurul molestarii unor minori, Michael Jackson a revenit in America dupa un lung "exil" petrecut in Bahrain, si planuieste sa se reintoarca in showbiz.

In planurile sale sunt incluse si o serie de evenimente, printre care reintoarcerea pe scena muzicala, dupa multe tentative esuate si dezamagitoare, cu un concert extraordinar in Las Vegas, lansarea noului album on-line (ajutat de componentul trupei Black Eyed Peas, William James Adam Jr.), precum si plecarea in Japonia, in luna martie, pentru reintalnirea cu fanii din Tokio, care, spune cantaretul, l-au sustinut pe tot parcursul procesului in care a fost acuzat de abuz asupra unor minori, si unde a fost gasit nevinovat.

Pentru a-si intalni idolul, fanii cei mai instariti, vor scoate din portofel 6.600 de dolari, pentru a fi alaturi de Michael Jackson, doar pentru 1 minut.

Pentru cei mai putini instariti, s-au pus in vanzare bilete in valoare de 120 de dolari, conform unor surse din media. 

Cantaretul, de altfel, intentioneaza sa se mute in Europa, pentru a-si relua cariera muzicala, de mult apusa (nu a mai lansat o piesa de 6 ani), si unde crede ca va gasi inspiratia necesara compunerii melodiilor,care vor fi de un real succes, conform spuselor colaboratorului lui, William Adam (B.E.P.).

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete