George Michael la Bucuresti

George Michael la Bucuresti

Un alt eveniment important care va avea loc anul acesta, este venirea lui George Michael la Bucuresti, concert ce va avea loc pe 31 mai 2007 si in deschiderea caruia va canta Loredana Groza. Cantareata va tine un recital de 30-40 de minute, timp in care va interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, sub formula „Loredana Pop Greatest Hits”.

In presa se spune ca va fi spectacolul cu cea mai scumpa productie de acest gen din Romania si deja biletele care s-au pus in vanzare, la preturi foarte rezonabile, in comparatie cu preturile din Europa (90, 120, 130, 150, 180 si 280 de lei) s-au epuizat destul de repede, in primul rand datorita numarului mare de fani si apoi din datorita cererilor din afara.

Concertul va fi life cu orchestra si backing vocals, va incepe in jurul orei 20.30 si va dura ca majorititatea concertelor mari, aproximativ 120 de minute. Accesul pe stadionul Lia Manoliu va fi permisa incepand cu orele 13.

 Acest spectacol face parte din turneul european „25 Live Stadium Tour”, la fel ca si ultimul album editat de catre Sony BMG (“twentyfive”), album disponibil si in Romania prin intermediul companiei Medianova, care este al saselea album al lui George Michael, care a ajuns pe primul loc in topul albumelor din Marea Britanie.

George Michael ne va incanta cu hiturile sale foarte cunoscute si la noi in tara: „Careless Whispers”, „Father Figure”, „Freedom 90”, „Faith”, „Fast Love” sau „Outside”.Turneul a debutat in septembrie 2006, artistul sustinand numeroase concerte in orase europene printre care: Barcelona, Madrid, Toulouse, Lyon, Milan, Paris, Oslo, Stockholm, Frankfurt, Rotterdam, Rotterdam, Berlin, Copenhaga, Londra si multe altele.

In 25 de ani de cariera si 42 de viata, George Michael se poate mandri cu 80 de milioane de discuri vandute in intreaga lume.

Comentarii

  • 1 0
    alina loves music
    George Michael a facut un concert grozav si tare bine mi-ar parea daca s-ar mai intoarce aici sa mai concerteze,desi publicitatea pe care au facut-o organizatorii a fost cam voalata(oare pt ca nu impartaseste aceleasi gusturi in materie sexuala,pt ca nu e hetero nu inseamna ca trebuie sa facem diferenta)e urat,insa el ne-a demonstrat ca e un talent, o valoare a muzicii pop,un compozitor extraordinar si un interpret cu un feeling deosebit!Concertul a fost minunat(oare poate face cineva o petitie unde noi fanii lui sa semnam si sa cerem sa revina sa concerteze in Romania?Poate e stupid ce intreb...insa poate e cineva care la fel ca si mine isi doreste ca acest minunat cantaret sa mai vina in Romania,cine stie poate face ceva...who knows?

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete