Finalistii Eurovision-ului 2007!

Finalistii Eurovision-ului 2007!

Eurovision-ul din acest an nu a fost lipsit de peripetii. Pot spune ca a fost cel mai controversat show de pana acum, piperat cu multe scandaluri si critici asupra unor melodii si asupra compozitorilor acuzati de plagiat.

In prima semifinala din 27 ianurie 2007 au intrat Morandi si Wassabi cu piesa Crazy, Jasmine- Music in my soul, Respect- I will love you, Daniela Raduica- Nu insista, Desperado si Tony Poptamas- Where were you, New Effect feat. Moni-K- Sinada, Locomondo- Liubi, Liubi, I love you, Rednex feat. Ro-Mania- Well-o-wee, Nico- Dulce-amaruie si Gabriel Huiban- Rubber Girl.

Castigatorii acestei prime semifinale au fost Nico, Morandi si Wassabi, Desperado si Tony Poptamas, Rednex feat Ro-mania, Locomondo si New Effect feat. Moni-K. Ultima piesa a fost acuzata ca a fost difuzata inainte de 1 octombrie 2006, la un post de radio din Brasov si a fost descalificata.

In cea de-a doua semifinala, de pe 3 februarie 2007, au intrat in concurs Moni-K cu In lumea mea, Andra si Simplu- Dracula, my love, Tibi Scobiola- Nu pot sa uit, Nico- Love is all you need, Ionut Ungureanu de la Provicncialii cu piesa Time, Ada- You and me (cea mai mica concurenta de la acest concurs, 18 ani), Wassabi- Do the tango with me, Desperado si Tony Poptamas- European a beautiful sin, Marcel Pavel- No podre vivir si Trupa Veche cu a lor melodie Deci 20.

Finalistii acestei editii au fost Andra si Simplu, Trupa Veche, Marcel Pavel, Desperado si Tony Poptamas, Tibi Scobiola si Ionut Ungureanu (Provincialii).

Piese precum Dracula, my love, interpretata de Simplu si Andra, compozitor Marius Moga si Well-o-wee - Rednex feat. Ro-mania, compozitor Radu Fornea, au fost scoase din concurs, acuzate (printre altele si de plagiat, insa s-a dovedit contrariul) ca au fost difuzate inainte de 1 octombrie 2006, prima la premiile MTV 2005 si a doua a fost imprimata pe caseta si CD. Astfel in finala au intrat numai 9 piese si voi cita numai interpretii: Morandi si Wassabi, Desperado si Tony Poptamas cu 2 piese, Locomondo, Nico, Tibi Scobiola, Marcel Pavel, Trupa Veche si Ionut Ungureanu.

Dupa ce a fost acuzat, in primul rand de plagiat si apoi ca a difuzat un fragment din viitoarea piesa Dracula, my love, si apoi eliminarea acesteia din finala, Marius Moga, impreuna cu Andrei Rosca - trupa Morandi, au hotarat sa nu se prezinte cu piesa Crazy, astfel in finala de pe 10 februarie 2007, intrand in concurs 8 piese.

Piesa castigatoare a fost cea a celor de la Locomondo - Liubi, Liubi, I love you si ne vor reprezenta pe 12 mai 2007 la finala Eurovision 2007 din Helsinki.

In urma vizionarii finalei de pe postul national TVR 1, pot spune ca finalistii au castigat datorita publicului, care i-au votat, situandu-se pe primul loc la votul publicului si pe locul secund in urma votului juriului.

Foarte aproape de ei au fost cei de la Desperado si Tony Poptamas, dar, avand 2 piese in concurs, voturile au fost impartite. Astfel prima piesa Where were you a fost apreciata mai mult de juriu, iar European a beautiful sin fiind apreciata de telespectatori.

Dar lasand comentariile la o parte sa le uram celor de la Locomondo, mult succes la Helsinki si daca nu vor lua ravnitul Eurovision, sa se plaseze printre primele pozitii !

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Ultraviolet
  Ultraviolet

  La sfarsitul secolului 21, o tanara, numita Violet(Milla Jovovich), este vicitima unei boli (hemophagia). Cei care

 • Taietei japonezi cu creveti
  Taietei japonezi cu creveti

  In randurile care urmeaza va propun taietei japonezi cu creveti, care se gasesc si in meniul restaurantelor tip

 • Miss 2007
  Miss 2007

  Cele mai cunoscute concursuri de frumusete, la nivel mondial, din acest an:  Miss World 2007, Miss Univers

 • Prajitura de post cu nuca
  Prajitura de post cu nuca

  Chiar daca este post, tot aveti pofta de ceva bun si cum majoritatea dulciurilor din comert

 • Plante ornamentale
  Plante ornamentale

  Revin in acest articol la plante ornamentale de dimesiuni de 1-3 m, care sunt relativ usor de

 • Coliere
  Coliere

  Cele mai la moda bijuterii din acest an si mai ales din acest sezon primavara-vara, sunt