Destiny's Child au primit o stea pe Walk of Fame

Destiny's Child au primit o stea pe Walk of Fame

Destiny's Child, cel mai de succes grup de R&B din toate timpurile, a primit cea de-a 2305 stea pe celebrul "Walk of Fame" de la Hollywood. Evenimentul a coincis cu lansarea pe piata a DVD-ului "Destiny's Child: Live in Atlanta."

Destiny's Child este poate cea mai renumita si cunoscuta formatie de fete din intreaga lume, cu incasari de peste 40 de milioane de dolari. Ele au avut primul mare succes in anul 1997, o data cu inregistrarea melodiei "Killing Time" pe coloana sonora a filmului "Men in Black". Cele care s-au reunit la acesta decernare au fost Beyonce Knowles, Kelly Rowland si Michele Williams. Se stie ca Beyonce si Kelly canta impreuna de la noua ani in Destiny's Child, grup format si manageriat de tatal lui Beyonce.

In anul 1998 fetele au lansat primul lor album, numit "Destiny's Child" si care s-a bucurat de un real succes (s-au vandut aproximativ 3 milioane de copii in intreaga lume). Au urmat hit dupa hit si concerte in toate colturile mapamondului. Cele mai fredonate melodii interpretate de cele trei au fost si inca mai sunt: "Say My Name", "Lose My Breath", "Bootylicious", "Bills, Bills, Bills", "Stand Up For Love" si "Feel the Same Way I Do."

Anul trecut, in fata a 16 mii de fani, pe scena din Palau St. Jordi, Barcelona, Spania, grupul a anuntat ca este ultimul lor concert in Europa, urmand sa se desparta, fiecare imbratisand cariera solo. Beyonce Knowles a cochetat cu succes si cu actoria. Ea a jucat alaturi de Steve Martin in filmul "Pink Panther".

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Sani durerosi
  Sani durerosi Sani durerosi este denumirea uzuala a ceea ce in termeni medicali poarta numele de mastalgie sau
 • Ceaiuri pentru tuse
  Ceaiuri pentru tuse

  Tusea se poate trata cu ceaiuri din plante care contin substante active cu proprietati emoliente. Din

 • Cutiuta muzicala vol.5 si vol.6
  Cutiuta muzicala vol.5 si vol.6

  Cutiuta muzicala vol.5 si vol.6 reprezinta ultimele cd-uri din seria "Cutiuta muzicala" cantece pentru copii, produse de

 • Tunsori
  Tunsori

  Cele mai la moda tunsori pentru acest an si in special pentru aceasta vara sunt tunsorile

 • Herpes
  Herpes

  Numele de herpes este dat unor bolile infectioase, determinate de virusul herpetic, care se manifesta diferit

 • Vis de vedeta
  Vis de vedeta Vedetele sprijina campania “Sansa la viata, sansa la noi amintiri” pentru ajutorarea copiilor cu inimi bolnave.