• Michael Jackson revine !

  Michael Jackson revine !

  Dupa tot scandalul ivit in jurul molestarii unor minori, Michael Jackson a revenit in America dupa un lung "exil" petrecut in Bahrain, si planuieste sa se reintoarca in showbiz.

  In planurile sale sunt incluse si o serie de evenimente, printre care reintoarcerea pe scena muzicala, dupa multe tentative esuate si dezamagitoare, cu un concert extraordinar in Las Vegas, lansarea noului album on-line (ajutat de componentul trupei Black Eyed Peas, William James Adam Jr.), precum si

 • Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, la muzeul Madame Tussauds

  Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, la muzeul Madame Tussauds

  Cel mai frumos copil din lume, asa cum multi au catalogat-o pe micuta Shiloh, va avea propria statuie din ceara la muzeul Madame Tussauds. Fiica celebrului cuplu, Angelina Jolie-Brad Pitt, este primul copil din istoria muzeului care se va bucura de o astfel de statuie. Exponatul va putea fi admirat la muzeul din New York.

  Micuta va fi asezata intr-un patut din paie, impletite manual in Africa. De fapt intreg decorul

 • Destiny's Child au primit o stea pe Walk of Fame

  Destiny's Child au primit o stea pe Walk of Fame

  Destiny's Child, cel mai de succes grup de R&B din toate timpurile, a primit cea de-a 2305 stea pe celebrul "Walk of Fame" de la Hollywood. Evenimentul a coincis cu lansarea pe piata a DVD-ului "Destiny's Child: Live in Atlanta."

  Destiny's Child este poate cea mai renumita si cunoscuta formatie de fete din intreaga lume, cu incasari de peste 40 de milioane de dolari. Ele au avut primul mare succes

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete