1 Mai

1 Mai

1 Mai este Ziua Internationala a Muncii si autoritatile au ajuns la un pact cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera, iar in Romania, aceasta zi a fost sarbatorita in 1890.

Cum toata lumea astepta aceasta zi, agentiile de turism au lansat diverse oferte de turism, la mare sau la munte, in tara sau in strainatate, destul de tentante, in functie de veniturile fiecaruia.

Turismul in tara ramane destul de tentant. Daca doriti sa mergeti la munte, puteti alege Sinaia, Busteniul, Azuga, Brasovul. Daca optati pentru un sejur de relaxare, dar in care sa fie inclus si un mic tratament puteti alege Baile Herculane, Baile Tusnad, Caciulanta, Olanesti. Daca insa doriti sa "va bronzati un pic", ofertele sunt foarte diverse: Mamaia, Constanta, Mangalia, Neptun, Costinesti.

Pentru un 1 mai mai special agentiile de turism va propun Bulgaria, destinatia Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Varna, Constantin si Elena ; Ungaria: Budapesta; Malta; Tunisia si ofertele continua.

Daca insa nu v-ati hotarat sa plecati la mare, dar totusi vreti sa iesiti undeva, puteti alege traditionala iesire la iarba verde, la padure. Puteti sa luati si gratarul cu dumneavoastra, mai ales ca timpul este frumos.

Puteti iesi prin parcuri sau la terase, restaurante, in cluburi sau la film. Pentru aceasta zi, comerciantii s-au pregatiti pentru a va pune la dispozitie pregatirile necesare pentru acesta zi.

Pentru cei care lucreaza, fiidca nu toti au parte de acesta zi libera si in special cei care nu lucreaza la stat, puteti sarbatori aceasta zi la locul de munca, nu cu gratar, dar cu o gustare rece si cu....multe glume, important este sa va simtiti bine......ca doar este ziua muncii.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Aranjamente florale
  Aranjamente florale

  Primavara inseamna culoare: pomi infloriti, verde crud si foarte multe flori. Suntem incantate de minunatia si

 • Sa locuim singuri sau cu parintii?
  Sa locuim singuri sau cu parintii? Sunt multe pareri pro si contra atunci cand vine vorba sa locuim singuri in casuta noastra
 • Incaltaminte pentru toamna-iarna 2010-2011
  Incaltaminte pentru toamna-iarna 2010-2011 Moda pentru incaltaminte toamna-iarna 2010-2011 aduce si elemente noi insa revin in prim plan elemente din
 • Buze senzuale
  Buze senzuale

  Cele mai multe femei considera ca buzele senzuale sunt secretul seductiei. Cred ca si barbatii sunt

 • Virozele pielii
  Virozele pielii

  Herpesul este localizat pe piele si mai ales pe mucose, mai frecvent in jurul gurii si

 • Septusin trateaza tusea
  Septusin trateaza tusea Zilele frumoase de inceput de toamna sunt pe sfarsite, iar in locul lor vor veni diminetile