1 Mai

1 Mai

1 Mai este Ziua Internationala a Muncii si autoritatile au ajuns la un pact cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera, iar in Romania, aceasta zi a fost sarbatorita in 1890.

Cum toata lumea astepta aceasta zi, agentiile de turism au lansat diverse oferte de turism, la mare sau la munte, in tara sau in strainatate, destul de tentante, in functie de veniturile fiecaruia.

Turismul in tara ramane destul de tentant. Daca doriti sa mergeti la munte, puteti alege Sinaia, Busteniul, Azuga, Brasovul. Daca optati pentru un sejur de relaxare, dar in care sa fie inclus si un mic tratament puteti alege Baile Herculane, Baile Tusnad, Caciulanta, Olanesti. Daca insa doriti sa "va bronzati un pic", ofertele sunt foarte diverse: Mamaia, Constanta, Mangalia, Neptun, Costinesti.

Pentru un 1 mai mai special agentiile de turism va propun Bulgaria, destinatia Albena, Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Varna, Constantin si Elena ; Ungaria: Budapesta; Malta; Tunisia si ofertele continua.

Daca insa nu v-ati hotarat sa plecati la mare, dar totusi vreti sa iesiti undeva, puteti alege traditionala iesire la iarba verde, la padure. Puteti sa luati si gratarul cu dumneavoastra, mai ales ca timpul este frumos.

Puteti iesi prin parcuri sau la terase, restaurante, in cluburi sau la film. Pentru aceasta zi, comerciantii s-au pregatiti pentru a va pune la dispozitie pregatirile necesare pentru acesta zi.

Pentru cei care lucreaza, fiidca nu toti au parte de acesta zi libera si in special cei care nu lucreaza la stat, puteti sarbatori aceasta zi la locul de munca, nu cu gratar, dar cu o gustare rece si cu....multe glume, important este sa va simtiti bine......ca doar este ziua muncii.

 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Tendinte in machiaj toamna-iarna 2007-2008
  Tendinte in machiaj toamna-iarna 2007-2008

  Tendintele in machiaj pentru toamna-iarna 2007-2008 au fost deja puse in scena de casele de moda.

 • Anemia
  Anemia

  Anemia cauzata de un deficit de fier in organism, este singura si cea mai importanta boala

 • Coaching-ul
  Coaching-ul

  Coaching-ul este unul dintre cele mai noi curente in mediile de afaceri, dar si in viata

 • Reusita primei intalniri
  Reusita primei intalniri

  E minunat sa iubesti, sa fii tot timpul cu gandul la el, sa simti fiorii dragostei!

 • Surse naturale de acid folic
  Surse naturale de acid folic Acidul folic este o vitamina din complexul vitaminic B, mai exact vitamina B 9 si a
 • Machiajul semi-permanent
  Machiajul semi-permanent

  Machiajul semi-permanent a fost prezentat pentru prima data esteticienelor la Congresul revistei Les Nouvelles Esthetiques, de