• Shakira

  Shakira

  Shakira Isabel Mebarak Ripoll, cunoscuta simplu ca Shakira, s-a nascut pe 2 februarie 1977, in Barranquilla, Columbia si este de doua ori castigatoarea Premiul Grammy si de opt ori castigatoarea Premiului Grammy Latin. Este cantareata, autoare, producatoare, dansatoare si ocazional actrita.

  Shakira a compus prima piesa la varsta de opt ani si in 1991, a lansat albumul de debut - “Magia". Dupa albumul “Peligro” (1993), Shakira se alatura distributiei serialului El Oasis.

 • Brothers Grimm (Fratii Grimm)

  Brothers Grimm (Fratii Grimm)

  Brothers Grimm (Fratii Grimm) este un film fantastic, regizat de Terry Gilliam si ii are in distributie pe Heath Ledger, Matt Damon, Monica Bellucci si Jonathan Pryce.

  Filmul a fost nominalizat la premiul "Leul de Aur", in cadrul celei de a 62-a editie a Festivalului de la Venetia din 2005.

   Actiunea se petrece in secolul XIX, in Germania, care este invadata de trupele armatei napoleoniene. Fratii Grimm: Jacob (Heth Ledger) si

 • Gloria Gaynor la Bucuresti

  Gloria Gaynor la Bucuresti

  Anul acesta este plin de evenimente speciale si anume concertele tinute de artisti celebrii de peste hotare. Cel mai recent eveniment, este venirea faimoasei cantarete Gloria Gaynor la Bucuresti pe data de 13 mai (duminica).

  Cantareata, cunoscuta dupa hitul "I will survive" si "Never can say goodbye", va tine un concert live de 85 de minute, acompaniata de o trupa de opt instrumentisti.

  Evenimentul deocamdata nu se stie unde va avea loc, organizatorii

 • 1 Mai

  1 Mai

  1 Mai este Ziua Internationala a Muncii si autoritatile au ajuns la un pact cu sindicatele ca aceasta zi sa fie libera, iar in Romania, aceasta zi a fost sarbatorita in 1890.

  Cum toata lumea astepta aceasta zi, agentiile de turism au lansat diverse oferte de turism, la mare sau la munte, in tara sau in strainatate, destul de tentante, in functie de veniturile fiecaruia.

  Turismul in tara ramane destul de

 • George Michael la Bucuresti

  George Michael la Bucuresti

  Un alt eveniment important care va avea loc anul acesta, este venirea lui George Michael la Bucuresti, concert ce va avea loc pe 31 mai 2007 si in deschiderea caruia va canta Loredana Groza. Cantareata va tine un recital de 30-40 de minute, timp in care va interpreta cele mai cunoscute hituri ale sale, sub formula „Loredana Pop Greatest Hits”.

  In presa se spune ca va fi spectacolul cu cea mai scumpa productie de

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete