• Puterea schimbarii: strategia valorilor personale

  Puterea schimbarii: strategia valorilor personaleIn data de 1 si 2 iunie se va desfasura trainingul Puterea schimbarii: strategia valorilor personale.
  Cine poate beneficia de acest seminar?

  -Cei care doresc sa-si descopere setul personal de valori si nevoile care stau in spatele actiunilor pe care le intreprind;
  -Cei carora le lipseste motivatia si doresc sa o redescopere pentru a trai o viata plina de pasiune;
  -Cei care doresc sa-si stabileasca obiective in acord cu ceea ce
 • Shrek al treilea (Shrek the Third)

  Shrek al treilea (Shrek the Third)Shrek al treilea  (Shrek the Third) este un film de animaţie american, ce a fost lansat de curand  în România şi la nivel internaţional. Filmul constituie a treia parte din seria Shrek, o serie produsă de Jeffrey Katzenberg pentru DreamWorks Animation. La nivel internaţional, filmul este distribuit de Paramount Pictures, Universal Pictures şi United International Pictures, în timp ce distribuţia românească este asigurată de Ro Image 2000.
  În România,
 • Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

  Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3)

  Regizorul Sam Raimi a vrut ca Spider Man sa aiba o continuare si prin urmare, puteti vedea in avanpremiera in marile cinematografe din tara, Spider-Man 3 (Omul-Paianjen 3), avandu-i in distributie pe aceiasi actori ca si din Spider-Man 1 si 2, Kirsten Dunst in rolul Mary-Jane, indragostita de Spider Man, adica Peter Parker (Tobey Maguire).

  In aceasta ecranizare a Omului-Paianjen, regizorul Raimi, ii aduce lui Peter, rivali de temut: Sandman (Omul de

 • Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith)

  Mr.& Mrs. Smith (Dl. si Dna. Smith), a fost unul dintre cele mai asteptate filme ale anului 2005, deoarece ii avea in distributie pe Brad Pitt si Angelia Jolie, cuplu ce ulterior s-a format pe platourile de filmare.

   Pentru cei care nu au vazut filmul, va spun ca sotii Smith (Angelina Jolie si Brad Pitt), au o casnicie banala, rutina lor fiind aceeasi de sase ani, adica, se trezesc, mananca, pleaca

 • Thalia

  Thalia

  Ariadna Thalía Sodi Miranda, cunoscuta sub numele de scena Thalía, s-a nascut pe data de 26 august 1971, in Ciudad de Mexico. Este una dintre cele mai cunoscute cantarete mexicane de muzica latino, dar si o veritabila actrita.

  Fiica lui Ernestino Sodi Pallares şi a Yolandei Miranda, Thalía, cea mai mică dintre cei cinci copii ai lor, a primit in 1990, titlul de „Regina Telenovelelor” şi „Împărăteasă a Frumuseţii” de la

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete