• Paris, Je t'aime - un film de Ziua Indragostitilor !

  Paris, Je t`aime - un film de Ziua Indragostitilor !

  Astazi este Valentine's Day sau Ziua Indragostilor si pentru a simti cu adevarat iubirea, dar nu numai prin ochii dumneavoastra, va invitam la un film de dragoste, vazut prin ochii a douazeci de regizori.

  Paris, je t'aime: Orasul Iubirii, relateaza optsprezece povesti de dragoste, optsprezece feluri de a iubi, si un singur oras: Parisul.

  O calatorie prin orasul dragostei sau  a indragostitilor, numit si orasul luminilor, va dezvaluie ca dragostea este

 • Finalistii Eurovision-ului 2007!

  Finalistii Eurovision-ului 2007!

  Eurovision-ul din acest an nu a fost lipsit de peripetii. Pot spune ca a fost cel mai controversat show de pana acum, piperat cu multe scandaluri si critici asupra unor melodii si asupra compozitorilor acuzati de plagiat.

  In prima semifinala din 27 ianurie 2007 au intrat Morandi si Wassabi cu piesa Crazy, Jasmine- Music in my soul, Respect- I will love you, Daniela Raduica- Nu insista, Desperado si Tony Poptamas- Where

 • Dreamgirls

  Dreamgirls

  Premiat cu Oscar, muzicalul Dreamgirls, regizat de Bill Condon, cel care a scris scenariul pentru "Chicago", este inspirat din viata trupei de soul "The Supremes", din anii '60-'70 si din viata cantaretei Diana Ross.

  In rolurile principale sunt distribuiti actorii Jamie Foxx (Curtis Taylor, managerul trupei "The Dreams"), Beyonce Knowles (cantareata Deena Jones din trupa "The Dreams"), Eddie Murphy (James Early) - castigator al Globului de Aur pentru cel mai bun

 • Michael Jackson revine !

  Michael Jackson revine !

  Dupa tot scandalul ivit in jurul molestarii unor minori, Michael Jackson a revenit in America dupa un lung "exil" petrecut in Bahrain, si planuieste sa se reintoarca in showbiz.

  In planurile sale sunt incluse si o serie de evenimente, printre care reintoarcerea pe scena muzicala, dupa multe tentative esuate si dezamagitoare, cu un concert extraordinar in Las Vegas, lansarea noului album on-line (ajutat de componentul trupei Black Eyed Peas, William James Adam Jr.), precum si

 • Blood Diamond

  Blood Diamond

  Drama Diamantul sangeriu (Blood Diamond), regizata de Edward Zwick (Ultimul Samurai),  se petrece in Sierra Leone a anilor ’90, in timpul razboiului civil, avandu-i in rolurile principale pe Leonardo DiCaprio – Danny Archer, un mercenar din Africa de Sud si Djimon Hounsou – Solomon Vandy, un pescar din tribul Mende, pe care destinul ii aduce impreuna, pentru a recupera o piatra pretioasa – diamantul roz, care le-ar putea schimba viata.

Pagini 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete