Tendinte in aceasta primavara

Tendinte in aceasta primavara

Desi primavara intarzie, asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam si sa nu fim in pas cu noile tendinte. Cuvantul de ordine este feminitate. Asa ca luati in considerare sfaturile noastre si va veti bucura de admiratie. Impreuna vom descoperi care sunt noutatile.

In acest sezonul in materie de coafuri se poarta foarte mult asa numita "coda de cal" dar si parul impletit. Fata de sezonul trecut, in acest anotimp parul lasat sa curga liber nu mai este in tendinte.

Totusi in ceea ce priveste parul ondulat si cret parerile specialistilor sunt altele. Se poarta forte mult carliontii in acesta primavara, pe cand parul drept si cel intins cu ajutorul aparatelor nu mai este la moda inca din sezonul trecut.

Pielea bronzata excesiv nu face parte din tendintele acestui sezon. Se mizeaza mai mult pe o piele naturala sau foarte putin bronzata. Se pot folosi pentru a da tenului o culoare usor bronzata atat pudrele cat si cremele autobronzante. Insa sfatul specialistilor este sa nu exagerati!

In ceea ce priveste machiajul, surprinzator pentru acest sezon este folosirea rujului in nuanta de rosu aprins. Este considerat elementul "hot" al primaverii. Stim de asemenea ca atunci cand folosim o culoare aprinsa pentru ruj, trebuie sa fim atente la machiajul ochilor. Nuantele pentru pleoape vor fi deschise poate usor sidefate.

Foarte la moda sunt si genele lungi. Daca nu sunteti inzestrate cu astfel de gene nu ezitati si aplicati-va unele false. Rimelul trebuie sa fie neaparat negru.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Michael Jackson revine !
  Michael Jackson revine !

  Dupa tot scandalul ivit in jurul molestarii unor minori, Michael Jackson a revenit in America dupa un

 • Efectele fumatului
  Efectele fumatului

  Efectele daunatoare ale fumatului se datoresc mai multor factori: in primul rand nicotinei, apoi mai sunt

 • Sterilizator Avent
  Sterilizator Avent

  Sterilizator Avent este un produs electric care sterilizeaza 6 biberoane si accesoriile acestora: tetine, inele de atasare,

 • Tratarea hemoroizilor cu coronita
  Tratarea hemoroizilor cu coronita

  Pentru tratarea hemoroizilor cu coronita, denumire stiitifica - Lychnis coronaria, o planta inrudita cu garofita, de culoare

 • Lentile de contact
  Lentile de contact

  In moda vedetelor de la noi din tara, dar si peste ocean, sunt incluse si lentile

 • Clamidia Tracomatis
  Clamidia Tracomatis

  Clamidia Tracomatis sau chlamydia trachomatis (denumirea stiintifica),  reprezinta un virus, o bacterie cu transmitere sexuala si se alatura