Tendinte in aceasta primavara

Tendinte in aceasta primavara

Desi primavara intarzie, asta nu inseamna ca trebuie sa ne resemnam si sa nu fim in pas cu noile tendinte. Cuvantul de ordine este feminitate. Asa ca luati in considerare sfaturile noastre si va veti bucura de admiratie. Impreuna vom descoperi care sunt noutatile.

In acest sezonul in materie de coafuri se poarta foarte mult asa numita "coda de cal" dar si parul impletit. Fata de sezonul trecut, in acest anotimp parul lasat sa curga liber nu mai este in tendinte.

Totusi in ceea ce priveste parul ondulat si cret parerile specialistilor sunt altele. Se poarta forte mult carliontii in acesta primavara, pe cand parul drept si cel intins cu ajutorul aparatelor nu mai este la moda inca din sezonul trecut.

Pielea bronzata excesiv nu face parte din tendintele acestui sezon. Se mizeaza mai mult pe o piele naturala sau foarte putin bronzata. Se pot folosi pentru a da tenului o culoare usor bronzata atat pudrele cat si cremele autobronzante. Insa sfatul specialistilor este sa nu exagerati!

In ceea ce priveste machiajul, surprinzator pentru acest sezon este folosirea rujului in nuanta de rosu aprins. Este considerat elementul "hot" al primaverii. Stim de asemenea ca atunci cand folosim o culoare aprinsa pentru ruj, trebuie sa fim atente la machiajul ochilor. Nuantele pentru pleoape vor fi deschise poate usor sidefate.

Foarte la moda sunt si genele lungi. Daca nu sunteti inzestrate cu astfel de gene nu ezitati si aplicati-va unele false. Rimelul trebuie sa fie neaparat negru.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete