Stiluri pentru vara 2007

Stiluri pentru vara 2007

Stilurile pentru vara 2007 sunt cat se poate de variate si in acelasi timp bazate in principal pe materiale naturale, vaporoase, pe culori calde, pe imprimeuri si accesorii voluminoase. In functie de varsta si ocupatie puteti adopta unul stilurile pe care vi le propunem si astfel va veti incadra perfect in liniile pentru vara 2007.

Stilul masculin este foarte potrivit pentru cele care lucreaza la birou si vor sa fie elegante  si in acelasi timp in pas cu moda. Se poarta foarte mult camasile cu gulere mari si mansete late, pantalonii largi dar si cei stramti pe toata lungimea piciorului, obligatoriu cu talia inalta. Foarte apreciate sunt si fustele conice combinate cu un sacou clasic cu o croiala masculina. Accesoriul de baza este esarfa innodata precum o cravata dar si gentile  supradimensionate, bratarile late, cerceii foarte mari.

Stilul traditional este mai tot timpul la moda. Se poarta culorile vii, imprimeurile traditionale, broderiile precum si materialele naturale de obicei din bumbac si in. Bijuteriile copiaza de cele mai multe ori motivele traditionale, fiind confectionate de obicei din plastic.

Stilul xxl, este numit de tineri si stilul grunge. Asa cum propabil intuiti, acest stil vestimentar este iubit in primul rand de adolescente care vor sa iasa din tipare. Croielile sunt simple inspirate din moda anilor '90. Caracteristic pentru acest stil sunt suprapunerile de  materiale, bluzele foarte largi, imprimeurile in carouri.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete