Paltoane la moda in iarna 2007

Paltoane la moda in iarna 2007 Paltonul este fara indoiala piesa de rezistenta pentru sezonul rece. Cele mai cautate modele pentru 2007 sunt paltoanele care imbina nota romantica a anilor '60 cu eleganta afista in prezentarile pentru sezonul rece 2006/2007. Un palton care poate nu se incadreaza foarte bine in descrierea de mai sus, dar care se inscrie in tendite, este paltonul in stil militaresc.

Fie ca adopti un palton pana la genunchi, unul trei sferturi, sau te hotarasti asupra unui model foarte lung, trebuie sa stii ca se poarta toate lungimile. In privinta culorilor, pot sa va spun ca sunt inca in voga toate tonurile de maron, precum si alb si negru. Piesele cheie raman paltoanele in carouri, cu centuri late si gulere foarte mari.

Paltoanele inspirate din hainele militaresti din prima parte a secolului al XIX-lea, cu bumbi, in loc de nasturi, amintesc de perioada de domnie a lui Napoleon. Alege un astfel de model si sigur vei fi la moda, cel putin in acest sezon. Buzunarele aplicate precum si gulerele ample dau paltoanelor o nota retro. Revin in forta trenciurile din fas. Pe langa faptul ca sunt la moda, trenciurile sunt si foarte potrivite in zilele ploioase sau in cele in care va ninge.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete