Lentile de contact

Lentile de contact

In moda vedetelor de la noi din tara, dar si peste ocean, sunt incluse si lentile de contact, pentru vedere sau pentru frumusete, fiidca ochelarii de vedere nu sunt tocmai estetici.

Chiar daca aveti miopie si aveti nevoie de ochelari de vedere, cele mai cautate sunt insa lentilele de contact, fiidca va scapa de stresul purtarii ochelarilor dupa dumneavostra si in plus, va ajuta sa aratati frumoase.

Chiar daca sunteti la serviciu, la biblioteca, la vreun eveniment, alaturi de familie, la cumparaturi sau chiar in club, lentilele pentru vedere va vor ajuta sa corectati vederea, iar lentilele simple, va vor ajuta sa va schimbati culorea ochilor.

Trebuie insa sa stiti ca lentilele sunt de mai multe feluri si ma refer la durabilitate. Unele trebuie schimbate dupa 1-3 saptamani, 1 luna, alte mai tarziu, in functie de firma, calitate si pret.

Inainte de a purta aceste lentile de contact, trebuie sa mergeti la un control oftalmologic sau la un optometrist pentru a stabili daca aveti nevoie de corectie de miopie, hipermetropie, astigmatism sau presbiopie, dar si ca sa va asigurati ca ochii dumneavoastra sunt sanatosi.

Daca treceti cu bine de control, purtarea lentilelor de contact este confortabila, accesibila si sigura. Puteti gasi o gama diversa de lentile: moi, comfort, pentru o zi, culori naturale, dar si solutiile de intretinere specifice acestora.

Nu trebuie insa sa abuzati de purtarea lor si ma refer la purtarea 24 din 24 de ore. Seara este recomandata de doctori, ca acestea sa fie scoase si sa fie puse in solutia pe care o cumparati impreuna cu lentilele.

Nu le purtati la strand, piscina sau la mare, deoarece substantele din apa, precum clorul dar si sarea afecteaza lentilele.





Comentarii

 • 3 0
  Teteus
  Eu am un astigmatism miopic mare,la ochiul drept daca nu ma insel,-6,5.Ma pot ajuta cu ceva lentilele de contact? Nu vreau vindecarea ochiului dar vad in ceata cu el si ma intreb daca o lentila de contact m-ar putea ajuta sa vad mai bine cu ochiul drept?? Va multumesc anticipat.

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFeminin

 • Accesorii metalice
  Accesorii metalice Anul acesta se poarta foarte mult o serie de accesorii metalice, mai ales cele sclipitoare. Sunt
 • Mostar
  Mostar

  Capitala informala a Herzegovinei, orasul Mostar, este simbolizata de podul Stari Most care a fost ridicat

 • Epilarea definitiva, sfaturi utile
  Epilarea definitiva, sfaturi utile Epilarea definitiva este o tehnica ce foloseste fascicule de lumina extrem de concentrate pentru a penetra
 • Impachetari cu parafango
  Impachetari cu parafango

  Aceste impachetari cu parafango (un amestec din namol marin, parafina, cafeina si saruri minerale) sunt ideale

 • Preparate din oua
  Preparate din oua

  In randurile care urmeaza va voi prezenta cateva preparate din oua, deoarece se stie faptul ca

 • Afrodisiace
  Afrodisiace

  Din gama intitulata generic afrodisiace fac parte o serie de plante, fructe, legume, bauturi care se