Lenjerie intimă pentru o seară în doi

Lenjerie intimă pentru o seară în doi Pentru reuşita unei seri în doi, o lenjerie intimă este fară îndoială accesoriul de bază. Dacă veţi alege cele mai potrivite articole care vă vor pune în valoare părţile forte ale corpului vostru cum ar fi un bust frumos, o talie bine conturată, partenerul vostru va fi plăcut surprins de senzualitatea şi feminitatea pe care o degajaţi.

O siluetă de invidiat va fi pusă în valoare de un bady din dantela, cu taieturi îndrăzneţe, extrem de provocatoare. Alegeţi o culoare puternică, de exemplu roşu, iar peste el un halat din mătase, transparent şi foarte scurt. Veţi fi misterioasă şi în acelaşi timp sexy şi îndrazneaţă.

O altă ţinută care îl va scote din minţi pe iubitul tău, este clasicul neglijeu. Uşor transparent, din dantelă şi mătase, neglijeul va fi purtat cu o pereche de chiloţei minusculi, foarte transparenţi în aceeaşi culoare cu vaporosul neglijeu. Că tot a venit vorba de culoare, puteţi alege absolut orice, de la crem la roz, de la verde pal la negru, important este să vă simţiţi cât mai feminină.

Dacă sunteţi o fire copilaroasă, puteţi opta pentru un set format din pantaloni scurţi şi maiou. Pantalonaşii vor fi obligatoriu din mătase, şi vor scoate în evidenţă linia feselor. Maioul va trebui să aibă un decolteu adânc, iar partea de sus, care încadrează bustul va fi din dantelă. Pentru această combinaţie se potrivesc foarte bine materialele imprimate, cu motive florale şi în general motive inspirate din natură.

Sunt sigură că dacă o să ţineţi cont de aceste idei veţi avea o seară reuşită şi veţi încerca să adoptaţi o astfel de ţinută cât mai des.
Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete