Denimul

Denimul

Denimul a devenit in 1970 materialul vedeta al curentului hippi, iar cu 100 de ani in urma in 1870, Levi Strauss a creat prima pereche de jeans. Astazi jeansii si imbracamintea din denim au devenit cele mai indragite articole vestimentare si sunt nelipsite de la prezentarile de moda.

Chiar daca moda se schimba de la an la an si de la un anotimp la altul, denimul ramane in frunte, neclintit si este folosit din ce in ce mai mult in multe combinatii si la diferite evenimente.

In randurile care urmeaza va voi prezenta cateva combinatii de denim, pentru diferite evenimente:

- Daca vreti sa aveti un look cool, adica unul atragator nu ezitati sa va imbracati cu o pereche de jeans trei sferturi, cu o geaca tot din denim, interioul din piele intoarsa, la care asortati o pereche de ghetute din piele.

- Pentru un look sexi, acceptat doar pentru petreceri, combinati un maieu din satin, cu o fusta mini din denim, o geanta aurie din paiete si cu pantofii in ton cu geanta, adica aurii. La aceasta combinatie, efectul cel mai mare o va da fusta din denim.

- Combinati jeansii trei sferturi cu cizme inalte, creeaza impresia de picioare lungi si fine si adaugati o vesta tot din denim, interiorul din piele intoarsa, un maieu colorat si ca accesorii: colier cu margele si o geanta din piele.

- Trenciul, nelipsit nici anul acesta, 2007, poate sa fie din denim, mai ales ca aceasta tendinta nu se va demoda niciodata, chiar daca in fiecare sezon i se aduc noi elemente definitorii din tendintele stabilite de designeri. La acesta asortati o pereche de pantofi inalti, tocul gros si botul rotund, din piele intoarsa si o geanta tot din piele, mica, potrivita pentru seara.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Ceaiul de maces, un excelent diuretic
  Ceaiul de maces, un excelent diuretic

  Efectele benefice ale macesului sunt cunoscute inca din antichitate. Macesul mai este denumit in unele regiuni

 • Dieta de toamna
  Dieta de toamna

  Dieta de toamna este o dieta bogata in oligoelemente, indispensabile pentru buna desfasurare a proceselor care

 • Remedii pentru picioarele umflate
  Remedii pentru picioarele umflate

  Picioarele umflate sunt cauza unei circulati periferice foarte proaste. Mostenirea genetica, dar si activitatile zilnice care

 • Ultraviolet
  Ultraviolet

  La sfarsitul secolului 21, o tanara, numita Violet(Milla Jovovich), este vicitima unei boli (hemophagia). Cei care

 • Silgard, primul vaccin impotriva cancerului de col uterin
  Silgard, primul vaccin impotriva cancerului de col uterin

  Silgard este primul vaccin care lupta impotriva virusului papiloma uman (HPV), virus care este raspunzator de

 • Afrodisiace
  Afrodisiace

  Din gama intitulata generic afrodisiace fac parte o serie de plante, fructe, legume, bauturi care se