• Fete frumoase

  Fete frumoase

  Sablonul de fete frumoase este dat acelor domnisoare care se incadreaza in masurile ideale: inaltimea peste 1,70 m, masurile 90-60-90, fizic frumos si o tinuta placuta. Parul lung si de preferat blond, ochii albastrii sau verzi, dintii frumosi si zambetul fermecator, pielea fina si curata, fara urme de probleme dermatologice, sunt alte aspecte importante pentru selectarea viitorului model.

  Cum insa idealul de frumusete a evoluat, criteriile de selectie s-au schimbat. Nu mai

 • Miss 2007

  Miss 2007

  Cele mai cunoscute concursuri de frumusete, la nivel mondial, din acest an:  Miss World 2007, Miss Univers 2007 si Miss Earth 2007, fie si-au desemnat castigatoarele fie sunt in febra pregatirilor pentru ca desfasurarea concursului sa se faca in cele mai bune conditii.

  Concursul Miss Univers 2007 s-a desfasurat in Mexic, mai precis in capitala Mexico City, pe data de 29 mai 2007. Castigatoarea, desi nu se afla printre favorite, a impresionat

 • Alimentatia unui fotomodel

  Alimentatia unui fotomodel

  Foarte multe tinere doresc in ziua de astazi sa fie fotomodele sau sa arate ca niste fotomodele. Pentru a avea marimea 90-60-90, trebuie sa ai in vedere alimentatia unui fotomodel si mai ales stilul de viata.

  Se evita dulciurile, de orice fel, alimentele preparate pin prajire, produsele grase si pline de calorii, sucurile acidulate si mezelurile, bauturile alcoolice si tutunul.

  Se beau 2-2.5 l de apa pe zi si se pot

 • Cum sa devii un fotomodel de succes

  Cum sa devii un fotomodel de succes

  Tinerele din ziua de astazi viseaza, de cele mai multe ori, la o cariera stralucitoare in lumea modeling-ului. Sunt foarte entuziasmate de ceea ce vad la prezentarile de moda, doresc sa se inscrie in categoria manechinelor de succes, sa prezinte pentru cei mai renumiti designeri, sa apara pe copertele celor mai bune reviste de specialitate. Poate ca la inceput pare destul de greu sa ajungi acolo unde iti doresti atat deLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete