Tara Fashion

Tara Fashion Mijește colțul ierbii, se desfac timizi ghioceii și luna martie o să ne “umple” iar pe toate de cadouri. Nici prin gând nu-mi trece să te lămuresc despre cât de importantă trebuie să fii și să te simți tu în această lună, despre cât de subtil trebuie să sugerezi ce cadou ai vrea să primești (pe lângă florile și mărțișoarele de rigoare) sau despre cât de atentă trebuie să fi cu suratele tale de “sărbătoare”. Sper că toate știm ceva mai mult despre aceste aspecte.

Am să te țin un pic la povești despre stil, despre, naturalețe și despre cel mai bun moment al anului dedicat schimbărilor. O să merg pe ultra-super-vehiculatul principiu “fii tu însăți”. Paradoxal, chiar dacă este mediatizat, promovat și “implementat” cu orice ocazie, mai feministă sau nu, trebuie să recunoști că este un pic cam greu să îi vezi efectul în marea de “uniforme urbane”, care vor mai degrabă să contrazică individualismul și originalul.

Acum, mai mult decât oricând, este un prilej de redefinire a stilului, fără reguli stricte, decupate ad literam din reviste sau de pe site-uri dedicate. Primăvara este o sursă de energie pozitivă. Toate parcă vrem să fim altfel, să strălucim într-un mod aparte.

Revin la stil. Să nu uiți că naturalețea, firescul, mulate pe cele mai clare caracteristici ale personalității fiecăreia dintre noi, pot fi acea combinație de succes. Enunțul de mai sus este de fapt, în formă concentrată, ideologia Tara Fashion. Hainele pe care le poți cumpăra non-stop, de pe TARA FASHION – magazin online www.tarafashion.ro – sunt o sugestie, o provocare, o soluție sau o idee, toate fiind posibile răspunsuri în construirea unui stil unic, în care să te recunosti până în cele mai mici detalii.

Esti o persoana activa si ai intotdeauna un program foarte incarcat? Aproape niciodata nu gasesti ragazul sa umbli prin magazine si sa alegi ceea ce chiar iti place? Te oboseste aglomeratia si de multe ori renunti pentru ca alegerile facute parca nu te mai bucura? Ar fi totusi o solutie si pentru cei care nu au timp de pierdut!

tarafashion.ro iti ofera o colectie variata de haine, destinate sa satisfaca si cele mai exigente gusturi in materie de moda. Toate produsele modele unice, serii limitate, de o calitate deosebita, practice, comode si mult mai ieftine decat oferta similara existenta in magazine.

Tot ce ai de facut este sa te asezi confortabil in fata calculatorului, sa defilezi pe paginile cu produse, sa alegi ceea ce iti place sau ceea ce ai nevoie si sa comanzi. In plus, magazinul este deschis non-stop, 365 de zile pe an.

Procedura de comanda este simpla, iar toate alegerile sunt la indemana ta. Doresti sa optezi pentru plata cu cardul sau pentru plata ramburs? Doresti sa primesti coletul in regim de transport rapid sau posta normala? Tot ce trebuie sa faci este sa bifezi optiunea care te avantajeaza.

In maxim 5 zile (in functie de modalitatea de transport aleasa), un curier va aduce pachetul care va contine comanda ta.

La Tara nimeni nu te grăbește. Poți să stai cât vrei și să cumperi exact ce crezi tu că ți se potrivește. Pentru că tu trebuie să știi cel mai bine ce ținute te prind, în care te simți cu adevărat TU!

Treci pe la noi! Pentru că primăvara aceasta vrem să te recunoaștem pe stradă!

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete