Mihai Albu

Mihai Albu

Cunoscut pentru colectiile spectaculoase de incaltaminte si de marochinarie, Mihai Albu a reusit sa se impuna pe piata romaneasca cu un stil propriu foarte apreciat de catre publicul cumparator.

Se stie ca Mihai Albu lucreaza cu materiale unice aduse de la celebrele case din Italia, Franta si Elvetia si este cunoscut pentru tocurile personalizate pe care le-a creat unui celebru producator de accesorii pentru incaltaminte din lume, cel care este singurul furnizor al celor mai celebre case precum Prada, Cristian Lacroix, Gucci sau Casadei.

Printre colectiile sale se intalnesc modele tip retro, designerul preluand moda anilor '30, tocul bambus, modele avand  culori puternice. Insa ofera si o nota de unicitate prin oferirea posibilitatii cumparatorului sa achizitioneze si elementele personalizate ale incaltamintei prin elementele decorative, constand in catarame, curele sau jambiere, precum si genti care se asorteaza la perechea de incaltaminte cumparata.

Pentru tocuri propune tipul consola - care are baza superioara foarte mica, tocul batut in pietre, tocul bambus, dupa cum am mai precizat, tocul impletit, argintiu si auriu. Foloseste de asemenea talpa groasa in combinatie cu tocul foarte subtir - tocul cui.

Trei colectii deosebite de incaltaminte si marochinarie poarta semnatura Mihai Albu incepand cu 2002 si acestea sunt: "Mihai Albu / AMI Design", "Mihai Albu pentru..." - colectie destinata caselor de moda din Romania si "Mihai Albu Exclusive" - creatii personalizate, unice.

A participat la diferite spectacole ca Bucharest Fashion Week, Festivalul de Moda de la Iasi (2004) si Festivalul Artelor, dar a colaborat si cu mari designeri precum Ingrid Vlasov, Rita Muresan, Razvan Ciobanu sau I.D. Sarrieri.

Comentarii

 • 1 0
  jojo
  acum asta se crede asa de grozav ,ca daca aude cuvantul CIZMAR,face spume,cred ca habar nu are cu ce se mananca,altii fac munca din spate
 • 1 0
  costy 71
  hello sery+pappa Am aceeasi parere ca si voi si il cunosc si pe domnul Obretin fiind in aceasi breasla cu dumnealui Cred ca daca presam telefonic sau pe email canalele de televiziune care il ridica in slavi reusim sa facem o demonstrtie live ca ALBU ESTE VARZA
 • 1 0
  Sery
  Cu tot respectul pentru producatorii de incaltaminte , pot adauga referitor de Mihai Albu ca DA ! Pappa, are dreptate :)) acest Designer nu stie sa faca un mulaj al calapodului , nu stie schita un model pe suprafata acelui calapod , nu stie sa scoata un tipar , nu stie ce inseamna in termeni tehnici o cambrura samd, DA! Pappa are dreptate , are un modelier care se ocupa de toata treaba asta , pana acum cativa ani a lucrat cu vestitul Obretin, un maestru de alt fel in ale incaltamintei care are la baza cunostiinte bine intemeiate , DA ! Mihai Albu este produl acestui modelier si nu numai al lui , la *bazaconiile* lui care se rup tocurile au participat multi modelieri ai acestei industrii, Draga Mihai Albu,,,,,,, :))) ., daca pretinzi in continuare si-ti atribuii merite de care nu esti in stare eu sunt de acord de a face o emisiune TV , ori unde vrea *domnia* voastra si la ori care post doriti si facem o demostratie *LIVE* :))))) , aveti curaj ???? a, sa nu uit ,,,dam testul pe sablon , tipar, si detaliere piese al uni model de cisma , oricare ar fi aia ,,,,,scurta , medie , normala, si muuuult peste genunchi, va astept ,,aveti mail ,, :)))))))) cu bn *d-le dizainer Miai Albu* :)))))
 • 1 0
  raluca
  nu este adevarat mihai albu este unul dintre cei mai buni designeri si rog cine nu stie viata sa sa nu vb de studi.....
 • 1 0
  Pappa
  Nu stiu prin ce imprejurari a ajuns Mihai Albu creator de incaltaminte. Un designer are nevoie in primul rand de experiente, studii si mai ales talent la desen.
  Mihai Albu nu a desenat si nu va schita niciodata un pantof....pentru ca NU POATE !!!!!. Are angajat un modelier ce se documenteaza si copiaza modele din reviste de moda vestite. Cred ca sunteti de acord cu mine ca o aparitie la tv in care sa fie pus sa deseneze ceva, l-ar compromite total.
  Cu proasta calitate a produselor si materialelor(achizitionate in cea mai mare parte din Turcia) ne-am obisnuit cu totii.

Adaugă un comentariu


Alte articole TopFemininLinkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete