Irina Schrotter

Irina Schrotter

Irina Schrotter, una dintre cele mai cunoscute si apreciate creatoare de moda din Romania, o prezenta de top a designerilor autohtoni, a uimit prin stilul sau vestimentar unic (rochii, pantaloni, topuri) si prin prezenta sa ireprosabila.

O impatimita a modei de bun gust, se remarca pe piata romaneasca, cu o serie de colectii extravagante, dar in acelasi timp elegante.

Pentru anul 2007, vine cu o colectie, care aduce mari schimbari in lumea modei, schimbandu-se in primul rand silueta, care va fi "o silueta mai feminina", dupa cum precizeaza ea, hainele fiind mai departate de corp, mai lejere, accentul find pus pe accentuarea geometriilor la nivelul umerilor si a decolteului, precum si la nivelul genunchilor.

O adepta a pantalonilor, a creat pentru anul acesta o colectie in care pune foarte mare accent pe talia inalta.

Talie, care se ridica pana sub nivelul sanilor, va fi stransa in curele, cordoane, panglici sau alte accesorii. Aceasta "moda" este specifica celor cu picioare frumoase,  o optiune foarte buna, fiind o lungime deasupra genunchilor. Iar pentru cele cu picioare mai putin frumoase se poarta in continuare toate lungimile.

Important este, dupa cum precizeaza si Irina Schrotter unui post de televiziune, "sa scoatem in evidenta, intotdeauna ceea ce avem noi mai frumos".

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Vedetele sustin campania `Sansa la viata, sansa la noi amintiri`
  Vedetele sustin campania `Sansa la viata, sansa la noi amintiri` Vedetele susţin a treia ediţie a campaniei “Şansă la viaţă, şansă la noi amintiri” pentru ajutorarea
 • Machiajul ochilor
  Machiajul ochilor

  Folosind tehnici simple de iluzie optica, cu ajutorul fardului si al liner-ului, ochii dumneavoastra pot avea

 • Basic Instinct 2
  Basic Instinct 2

  Ca si in prima parte a filmului, care s-a bucurat de un mare succes la inceputul

 • Activitatea hormonala in timpul sarcinii
  Activitatea hormonala in timpul sarcinii

  Evolutia normala a graviditatii se desfasoara pe fondul unor importante transformari ale sistemului endocrin. Pe langa

 • Dragobete
  Dragobete De Dragobete, pe 24 februarie, se serbeaza Ziua Indragostitilor la romani, insa cu monopolizarea Valentine`s Day,
 • Guarana
  Guarana Guarana este o planta urcatoare originara din Brazilia, care poate atinge o lungime de 10 m