Agnes Toma

Agnes Toma

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra este nunta.  Pentru noi femeile, alegerea rochiei de mireasa este un moment cat se poate de special.

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de moda din Romania, cunoscuta pentru colectiile sale de rochii de mireasa este Agnes Toma.

Inspiratia sa divina, impletita cu multa munca si dedicatie, face ca Agnes Toma sa fie una dintre cele mai cautate creatoare, atunci cand viitoarele mirese isi cauta o rochie speciala.

Creatiile sale sunt mirifice, fie ca sunt elegante, clasice, foarte sexi si provocatoare, ele sunt create, dupa cum spune si creatoarea "pentru fiecare clienta in parte".

Culoarea folosita in special de creatoare este albul pur, insa se intalnesc creatii si cu nuante de alb platinat, alb fildes, cu diferite imprimeuri sau accesorii colorate, precum si culori mai inchise precum aramiul.

Una din piesele des folosite de Agnes Toma in colectiile sale este corsetul, insa intalnim si rochii de o eleganta simpla, "turnate pe corp".

Pentru 2007, Agnes Toma propune rochiile de mireasa care exprima senzualitate, o feminitate moderna, (rochiile de printesa fiind lasate de-o parte anul acesta) de un alb imaculat sau alb fildes.

In atelierul ei, nu se creeaza numai rochii de mireasa, ci si rochii si costumatii pentru domnisoarele de onoare sau pentru alte evenimente, precum si creatii pentru zile obisnuite, in momente cotidiene, pe strada, la serviciu, in timpul liber sau in vacanta, creatii pe care le-a numit "atelier".

Prin urmare, creatiile sale sunt impresionante si orice fata si-ar dori ca in noaptea nuntii sa poarte o rochie spectaculoasa semnata Agnes  Toma.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFeminin

 • Tratamente cu propolis
  Tratamente cu propolis

  Tratamentele cu propolis sunt cunoscute de mii de ani. Efectele curative ale propolisului se datoreaza in

 • Talasoterapia
  Talasoterapia

  Talasoterapia este foarte utila in prevenirea si tratarea a numeroase afectiuni.

  Este o metoda de relaxare,

 • Cauzele sterilitatii la femei
  Cauzele sterilitatii la femei

  Cauzele sterilitatii la femei sunt multiple si tocmai din acest motiv un control regulat la medic

 • Unghii false
  Unghii false

  Ruperea si exfolierea unghiilor arata ca aveti lipsa de vitamine. Multe persoane insa au un tic

 • Tretamente profesionale impotriva caderii parului
  Tretamente profesionale impotriva caderii parului Ajutor! Toamna imi cade parul intr-o cantitate mai mare! Solutia: Sistemul de tratament impotriva caderii parului
 • Coafuri in 2008
  Coafuri in 2008

  Hair-stylistii propun in 2008 coafuri indraznete, culori puternice, asimetrie , bucle jucause, un stil in care