Ochelari de soare

Ochelari de soare

O pereche de ochelari de soare ar trebui sa fie un accesoriu obligatoriu indiferent de anotimp. Ochelarii de soare ne apara de lumina puternica atat in zilele calduroase de vara dar si iarna, mai ales in perioada in care avem zapada.

Modele sunt extrem de variate si in functie de tendinte, dar mai ales de preferinte va puteti achizitiona o pereche potrivita. Specialistii ne recomanda ochelari de soare cu lentile care asigura o protectie UV suficienta pentru siguranta ochilor.

Cel mai in voga model al anului 2007 in materie de ochelari de soare, este asa numitul model ochelari gen laborator. Este un must-have al anului si surprinde prin marimea exagerata. Se pare ca acest an, cel putin in materie de accesorii, este unul al volumelor extreme.  

Pe langa acest tip de ochelari, magazinele ne incanta cu oferte care multumesc pe oricine. Se poarta ramele groase in special de culoare neagra, dar si cele albe, cele cu imprimeuri. Lentilele pot fi verzi, maron, galbene, negre.

O pereche de ochelari ar trebui aleasa si in functie de forma fetei, de culoarea parului si cea a tenului precum si in functie de personalitatea fiecareia. Pe langa utilitate, ochelarii de soare dau un aspect misterios si elegant si tocmai de aceea tot mai multe persoane il considera cel mai important accesoriu.

 In concluzie, ochelarii de soare ne apara de razele UV, ne protejeaza ochii, sunt recomandati  de medicii oftalmologi  si completeaza perfect orice tip de vestimentatie.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete