Genti pentru primavara-vara 2007

Genti pentru primavara-vara  2007

Unul dintre cele mai uzuale accesorii ale feminitatii, este geanta sau poseta. Pentru acest sezon primavara - vara  2007, specialistii ne recomanda o noua viziune, cea a gentii de voiaj, foarte mari, uriase chiar, dar elegante.

Purtata la ocazii speciale, sau in viata de zi cu zi, la serviciu, la plimbari, la cumparaturi sau chiar la jogging, geanta este elementul indispensabil al femeii.

Acest accesoriu ia forme diverse - rotund, patrat, oval, iar culorile sunt variate, precum si aplicatiile - flori, perle, capse sau alte forme captivante si interesante. Marimile sunt extrem de variate, de la posete mini, pana la genti tip voiaj.

Materialul va fi din piele, panza sau material reciclabil, cu strasuri, perle sau diferite aplicatii si accesorii din metal, precum si neuitatele buzunare si fermoare.

Anul acesta, marii creatori de moda ne propun o plaja destul de larga de modele, insa cel mai important lucru este cel al culorii. Se evita negrul clasic si se apeleaza la culori vii cu motive florale si imprimeuri captivante, iar manarele sunt de cele mai multe ori mici, din metal, plastic, piele sau panza.

Cea mai noua revelatie a acestui an, este cea a gentii de marime XXL cu lacatel, dupa care vedetele autohtone se dau in vant si a gentilor unisex, confectionate din materiale reciclabile: pagini de ziare, harti, anvelope sparte si imaginatia poate continua.

Devenita mai importanta decat hainele sau pantofii, estimare facuta dupa numarul ridicat de vanzari, geanta este obiectul nelipsit din garderoba unei femei si ea devine element personalizat pentru fiecare eveniment in parte. 

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete