• Accesorii la moda pentru toamna 2006

  Accesorii la moda pentru toamna 2006

  Combinatiile incredibile, fac din moda acestei toamne, o ocazie unica, de a purta fara nicio problema accesorii, in care formele si marimile sunt de cele mai multe ori exagerate, tocmai pentru a pune mult mai bine accentul pe detaliu.

  Astfel, o talie bine lucrata, va atrage si mai mult privirile, daca veti purta o curea foarte lata cu o catarama la fel de mare. Va trebui sa asortati neaparat

 • Moda 2006: costume de baie

  Moda 2006: costume de baie

  Mare, soare, palaja, distractie fara limite. Asa iti vei petrece urmatoarele zile de concediu. Vrei sa stii care sunt tendintele in materie de costume de baie? Pentru a fi in pas cu moda pe plaja insorita iti vom spune ce se poarta in vara lui 2006.

  Poti alege din multitudinea de modele exact ceea ce ti se potriveste pentru ca in aceasta vara ai deplina libertate. Renumitele case de

 • Rochii de mireasa

  Rochii de mireasa

  Pentru fiecate dintre noi, nunta este un eveniment extrem de important. Daca este sau nu cel mai important asta va decide fiecare, insa siguranta toate ne gandim sa excelam prin frumusete, eleganta, stil si rafinament. Trebuie sa fim atente la cele mai mici detalii pentru a ne simti bine in rochia de mireasa si pentru a atrage admiratia tuturor.

  Rochia de mireasa trebuie aleasa in primul rand dupa preferinte, dar este

Pagini 1 2 3 4 5


Linkuri utile

 • TopFeminin este un proiect Zeplia.
 • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
 • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete