Singapore

Singapore

Singapore este un adevarat paradis al cumparaturilor, atragandu-si turistii cu multitudinea de propuneri pentru petrecerea timpului liber. In jurul insulei principale, Singapore, plutesc alte 64 de insule si insulite, toate apartinand acestui oras-stat.

Singapore reprezinta poarta catre Asia de sud-est, cu cladiri foarte inalte, ca niste ziduri de protectie, care ne promit zile de vacanta pline de surprize si de exotism.

Daca v-ati hotarat sa petreceti vacanta aici, nu ratati sa vizitati insula Sentosa, un adevarat paradis, care va ofera momente de vis pe plajele cu nisipuri fine si apa limpede, cu vegetatie luxurianta si un imens parc de distractii. Underwater World este cel mai spectaculos si cel mai mare acvariu cu flora si fauna oceanica din Asia.

In Chinatown veti fi intampinati de diferiti vanzatori care va vor oferi tot felul de obiecte aducatoare de noroc si puteti cumpara si colivii cu pasari colorate. Apoi urmatoarea oprire este in Jurong Town ale carui temple se afla in renumitele Gradini Chinezesti.

In Race Course Road  vi se permite sa intrati in Temple of Thousand Light , dar numai dupa ce v-ati descaltat, deoarece interiorul este dominat de Buddha, care are o inaltime de 15 m si este inconjurat de nenumarate lumanari aprinse, ceea ce ii confera o stralucire aparte.

Daca vizitati Raffles pe Beach Road puteti innopta la un hotel vechi din 1887, unde dorintele dumneavoastra se transforma in porunci. Nu trebuie insa sa ratati renumitele dansuri traditionale cu dragoni sau ceaiul de la ora 5, cu aromele sale unice in lume.

Daca doriti sa faceti si cumparaturi, cel mai cunoscut loc este Orchard Road, care apartine de Central Shopping Belt si include sute de magazine intr-o atmosfera stralucitoare.

Daca vreti sa cinati, bucataria din Singapore, dominata de cea chineza, este un amestec de delicii culinare provenite din bucatariile mai multor nationalitati. Puteti incerca Satay, carne cu legume sau peste.

Daca vreti ca acest vis sa se indeplinesca, nu trebuie decat sa va hotarati si sa apelati la o agentie de turism, care va va oferi detaliile necesare.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete