Reviste pentru femei

Reviste pentru femei

Sunt foarte multe reviste pentru femei in Romania, care ne spun si ne invata cum sa fim in pas cu ultimele tendinte in moda, cum sa reusim pe plan personal si profesional, cum sa ne petrecem timpul liber si multe alte lucruri interesante. Cele mai citite reviste pentru femei sunt prezentate in acest articol.

IOANA - este una dintre cele mai vandute si citite reviste pentru femei din Romania. Abordeaza aspecte din viata femeii moderne, precum moda, cosmetica, coafura, stil de viata sanatos, povesti de iubire, retete de bucatarie, psihologie de cuplu, sfaturi practice pe teme sociale, juridice, de crestere si educare a copilului, horoscop, turism romanesc, precum si showbiz.

FORMULA AS - Este o revista care abordeaza credinta, istoria, frumusetea si sanatatea cu ajutorul naturii, reportaje, precum si biografii ale oamenilor celebri, folclor si pop-rock, stiri despre vedete, precum si horoscop.

AVANTAJE - Este un ghid practic pentru schimbari in viata femeii, fie ca este vorba de cariera si dezvoltare personala, fie ca este vorba despre un nou look, o schimbare de atitudine, secrete de familie, iubiri si confidente, interviuri si reportaje, turism, sanatate, ghid de cumparaturi si concursuri.

UNICA -  este revista glossy, care apare lunar, pentru femeile puternice preocupate sa se realizeze in viata personala, precum si pe partea profesionala, interesate despre frumusete, moda si shopping.

TABU - "Cea mai curajoasa revista de femei", care abordeaza subiecte tabu, interogatiile reprezentand interviul principal al revistei, interviuri cu femei "puternice", care au reusit sa-si faca propriile cariere, pictoriale, care se regasesc si pe coperta, cu o vedeta si bineinteles dosarul cu subiecte "tabu", despicate din toate punctele de vedere.

LUMEA FEMEILOR, o revista bilunara, dedicata femeii care este preocupata de familie si camin, subiecte despre copii, sanatate, frumuseste si astronomie.

JOY - Adresata fetelor, dar si femeilor. O revista cu sfaturi practice despre stiluri de machiaj, coafuri la moda, cei mai sexi pantofi, cele mai trendy rochii, cele mai hot palarii, stiluri, precum si stiri si barfe despre vedete.

COSMOPOLITAN - Vorbeste deschis despre subiecte avangardiste si despre felul in care o femeie poate sa fie ea insasi, prin ceea ce face si prin ceea ce o inconjoara si iti prezinta astrele, din punct de vedere al sincronizarii cu jumatatea aleasa.

BOLERO - Dedicata cititoarelor intre 18-25 de ani, independente, trendy, curioase despre ultimele noutati in materie de moda, frumusete, dragoste, sex si vedete, evenimente moderne, precum si ocazii de distractie.

ONE - "The One" ilustreaza toate aspectele vietii femeii contemporane, cu stil si intr-un spirit nou, precum si femeia de succes si sigura pe sine. Este un "manual" de moda, stil si lifestyle.

Fii prima care comentează


Alte articole TopFemininLinkuri utile

  • TopFeminin este un proiect Zeplia.
  • HandleDroid, primiți alerte când un nume de utilizator dorit devine disponibil pe Twitter, Facebook sau Instagram.
  • Norel's Happy Hands, produse de mercerie, fire pentru tricotat și croșetat, jucării și decorațiuni handmade.


Discuții pe forumTrimite o felicitare


coafuri

diete